S25+ vs honor magic 7 pro

Honor titremeyen ekran, göz sağlığı özelliği var? Daha önce deneyimlemedim renkler nasıl ama göz sağlığından önemli mi renkler?

Samsung'un ekranı nereden daha iyi oluyor? Uzun kullanımda titreyen ekran çok göz yoruyor oyun oynamak için asla tercih etmem. Tab S9 var bırakın oyun oynanmayı üstünde 5 dik PDF çözemiyorum iğrenç bir sağlıksız bir ekran çok göz ağrıtıyor çok sağlıksız.
Ekran kalitesi olarak gerçekten Samsung daha iyi. S24 ve S25 Ultra var elimde şu an. Bunun yanında TFT ekran olsa da S9 FE+ var ben bir titreme, göz yorgunluğu gibi sorunla karşılaşmadım.

Ekran kalitesi olarak gerçekten Samsung daha iyi. S24 ve S25 Ultra var elimde şu an. Bunun yanında TFT ekran olsa da S9 FE+ var ben bir titreme, göz yorgunluğu gibi sorunla karşılaşmadım.
Tabletin parlaklığını biraz arttır bi PDF aç beyaz olsun iki elini gözünün önüne getir tableti sol eline al sağ eline odaklan. Ekran titriyor tablete odaklanınca titremeyi algılamıyorsun ama farklı bir yere odaklanınca algılanıyor.

Son düzenleme:
Samsung'un ekranı nereden daha iyi oluyor? Uzun kullanımda titreyen ekran çok göz yoruyor oyun oynamak için asla tercih etmem. Tab S9 var bırakın oyun oynanmayı üstünde 5 dik PDF çözemiyorum iğrenç bir ekran çok göz ağrıtıyor çok sağlıksız.
qhd+ ekranı var ondan dolayı öyle dedim siz sorun yaşadıysanız ayrı tabii ki.

Ekran titremesi yüzünden zaten 60hz kullanılmıyor ama 120hz de özellikle beyaz ekranda yine belli oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada telefoda çok belli olmuyor.
qhd+ ekranı var ondan dolayı öyle dedim siz sorun yaşadıysanız ayrı tabii ki.
Tablet kadar göz yormaz ama yinede belli bir saatten sonra rahatsız edecektir.

Ekran titremesi yüzünden zaten 60hz kullanılmıyor ama 120hz de özellikle beyaz ekranda yine belli oluyor.

Bu arada telefoda çok belli olmuyor.

Tablet kadar göz yormaz ama yinede belli bir saatten sonra rahatsız edecektir.
8-9 saat oynarım

8-9 saat oynarım
8 9 saat telefondan oyun çok fazla değil mi? PC konsol yada oyuncu tableti daha iyi olmazmı.
Samsung dex ile kablolu bi ekrana yansıtarak büyük ekran oynayabilirsiniz.

Eğer PC ve konsol için yeriniz imkanınız yoksa iPad iyi olabilir.

8 9 saat telefondan oyun çok fazla değil mi? PC konsol yada oyuncu tableti daha iyi olmazmı.

Yer yok evde o sıkıntı

İpad ( tabletler) cebe sığmıyor yanımda nasıl götürcem

Vaktime göre süreler değişiyor ama işimin olmadığını günlerde 8 -9 saat oyun oynarım

Ekler

• 1000023951.webp
    1000023951.webp
    77.6 KB · Hit: 22
  • 1000023950.webp
    1000023950.webp
    75.4 KB · Hit: 22
Büyük ekran çok daha keyifli olur diye dedim size kalmış.
Yer yok evde o sıkıntı
İpad ( tabletler) cebe sığmıyor yanımda nasıl götürcem
Bununla tanırsınız 👍
Bende bununla taşıyorum 3 5 saatliğine köye gideceğimde bile Tabletimi yanıma alır dizi film izlerim bütün gün, hiç telefonmuş küçük ekranmış yok.

512 alsam ikiside nerdeyse aynı fiyata denk geliyor uzun süre sıkıntı çıkarmaması gerek bide burda honor un servisi yok garanti durumları nasıl
Depolama olarak kullanmaya bağlı ama s25+ al bence bende honor daha iyi diye aldım özellikleri ve arayüzüne lafım yok gayet başarılı ama 2.el berbat zarar etmiştim baya ilerde 1-2 sene sonra daha güzel bişry bulursun onu alırsın satarsın.

Bide iyi yanı takas desteği honorun bazılarında yok veya çok az pay biçiyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,885
Üyeler
188,999
Son üye
BEKİRRADEON
Geri