❌İndirim Bitti! STOK BİTTİ // EĞİTİM İNDİRİMİ İLE SAMSUNG ODYSSEY OLED G6 G61SD 16.799 TL

🚨⚠️Stok geldi ⚠️ 🚨

Ekler

• IMG_2662.webp
    IMG_2662.webp
    64.7 KB · Hit: 106
stok uyarısı var almayı düşünüyorsan, bir takibe düşür derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güncel stoklar eğitim kampanyası

Alıntıyı görüntüle
hocam mail bildirimini açtım ama bildirim gelmedi öylesine bi bakayım dedim stok gözüktü hemen konduk şükür...

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-16 183011.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-16 183011.webp
    29.8 KB · Hit: 88
Cehaletini kusma

Dijitsu oled var yeni çıkmış 20k ister misin?

hocam mail bildirimini açtım ama bildirim gelmedi öylesine bi bakayım dedim stok gözüktü hemen konduk şükür...

Hayırlı olsun ben de senin için kendi mailimi girmiştim demek ki gelmiyor bildirim, güle güle kullan.

PS5 görüntü gelmeme sorununu galiba çözdüm, dün 1.5 saate yakın oynayabildim. @Tayfunns hocam dediğiniz gibi gerçekten hikayeli oyunlar dizi + film oynamak içinmiş oled, LoL, Cs2 gibi oyunlar için sadece akıcılık katıyor büyülenme gibi bir durum olmuyor. Diablo IV oynadım PS5'te ve bayıldım. Bugünden itibaren 4K OLED'lere bakmaya başlamış durumdayım. Kullanıcılarına ve Tayfunns hocam eğer bilginiz varsa sormak istiyorum, benim bu monitöre yüklemem gereken update var mıdır sitesinde bulunanlardan ?

Ha bir de Bilgisayarı açtığımda ekran gelmiyor, arkadan düğmeye basıp açmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mı ?

Sanırım monitörde hoparlörde yok gibi duruyor sadece kulaklık için JAK girişi mevcut.

Aynı paraya 4K 144hz verse alınır da bu saatten sonra dünyanın en iyi paneli de olsa 2K monitör almam, çözünürlük leş den hallice.

PS5 görüntü gelmeme sorununu galiba çözdüm, dün 1.5 saate yakın oynayabildim. @Tayfunns hocam dediğiniz gibi gerçekten hikayeli oyunlar dizi + film oynamak içinmiş oled, LoL, Cs2 gibi oyunlar için sadece akıcılık katıyor büyülenme gibi bir durum olmuyor. Diablo IV oynadım PS5'te ve bayıldım. Bugünden itibaren 4K OLED'lere bakmaya başlamış durumdayım. Kullanıcılarına ve Tayfunns hocam eğer bilginiz varsa sormak istiyorum, benim bu monitöre yüklemem gereken update var mıdır sitesinde bulunanlardan ?

Ha bir de Bilgisayarı açtığımda ekran gelmiyor, arkadan düğmeye basıp açmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mı ?

Sanırım monitörde hoparlörde yok gibi duruyor sadece kulaklık için JAK girişi mevcut.

otomatik cihazın açılması için sinyali alınca,

menü-sistem-otomatik kaynak değiştirme açık yapın yeter

otomatik cihazın açılması için sinyali alınca,

menü-sistem-otomatik kaynak değiştirme açık yapın yeter
Bunu yapmadım sanırım. Ama onu, portlar arası geçiş zannettim aslında. Umarım dediğiniz şekilde düzelir çünkü sürekli basmak sıkıcıydı ve saçmaydı aslında :D

Firmware update olabilir veya size son sürüm gelmiştir. Kontrol edin. İnternette biraz aratın zaten tonla içerik çıkıyor.

Bende pc açtığımda ekran gelmeme sorunu yok. Samsung da yazılımsal sıkıntılar oluyor genelde. Güncelleme sorunu çözebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,146
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri