Cyberpunk 2077: Phantom Liberty PC mi PS5 Pro mu?

pc de oynayacaksan dlc yi bedavaya ekleme metodunu paylaştim
O zaman dlc yi ps da alamak daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aynı şekil işten gelince PS de oynuyorum. Eskiden pc de bitirmiştim şimdi ps de zorlanıyorum biraz. Uzanarak oynamak rahat oluyor ama bazen küçük yazı tabela vb. okuyamıyorum Tv de.
Neden hocam düzgün upscale edilmiyor mu?

Ufak bir deneyim paylaşacağım sonra size bırakacağım. Yenilerde G6 OLED 240hz versiyon aldım, bilgisayarda kullanırken gayet keyifliydi sizinki gibi sağlam olmayan donanımlara sahibim ; 6700XT - 12400F - DDR4 Sistem. Konuyu da açtım bakabilirsiniz, PS5'e bağladığımda monitörden görüntü alamıyorum. Geçenlerde 1-2 ayar yaparak 1.5 saatlik başında oturma şansım oldu ve OLED monitör ile PS5 deneyimine bayıldım gerçekten. Fakat konu shooting tarafında yani silahlı oyunlarsa, bence gene "Mouse ile oynamak" her türlü çok daha keyifli. O yüzden Cyberpunk gibi bir oyun tam olarak FPS tarafında olmasa da atış barındırdığı için bence bilgisayarda oynamanız daha kaliteli olacaktır. Lakin Diablo IV, EA FC, NBA, Split Fiction gibi oyunlar ise PS'te daha keyifli.
Hocam yanlışınız olmasın donanım bana göre gayet iyi 4070ti super 7600x işlemci ve g6 oled 360hz var. PC de daha kaliteli olacağının farkındayım, PS5 Pro için grafik kalitesi çok farkeder mi?

O zaman dlc yi ps da alamak daha mantıklı

Neden hocam düzgün upscale edilmiyor mu?

Hocam yanlışınız olmasın donanım bana göre gayet iyi 4070ti super 7600x işlemci ve g6 oled 360hz var. PC de daha kaliteli olacağının farkındayım, PS5 Pro için grafik kalitesi çok farkeder mi?
Yok aslında scale de sıkıntı yok ama 4k da 30fps olunca belki zorlanıyorumdur. Öbür türlü 1800P de 60fps veriyor ama onu tercih etmiyorum. Keşke PC de olduğu gibi 80-100fps lerde oynayabilsek

Merhaba arkadaşlar. PS5 Pro ve 4070 Ti Super'li PC'ye sahibim. Cyberpunk 2077'e bilgisayarda sahibim, PS5 Pro da ise PS Plus'ta mevcut. Phantom Liberty ek paketini alacağım. Sizce PC'de mi PS5 Pro için mi alayım? Bu arada DLC PS5 Pro'da garip şekilde daha ucuz :)
FPS ve görüntü pc de daha güzel olacak ama ps karşısında da yatarak oynamak cazip geliyor tam karar veremedim o yüzden düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Neresi ucuzsa

Yok aslında scale de sıkıntı yok ama 4k da 30fps olunca belki zorlanıyorumdur. Öbür türlü 1800P de 60fps veriyor ama onu tercih etmiyorum. Keşke PC de olduğu gibi 80-100fps lerde oynayabilsek
Oyun 2k upscale ile 4k 60 fps diye biliyorum.

hocam bulabilirim metodunuzu profilinzde göremedim

Yanlış anlamayın ama önce okuduğumuzu anlamamız gerekiyor, ben yazdığım yazıda, sizin sistemin benimkinden zaten iyi olduğunu (kaldı ki aksini iddaa etsem de gerçekliği kanıtlanmış bir durum :D) söylemişim. Bir ikinci okuduğumuzu anlamamız gereken nokta, birbirinden kaliteli olacağını söylemedim. Konfor / rahatlık ve kullanış açısından konuştuğumu, bunun da gayet anlaşılır olduğunu düşünüyorum.
Sisteminiz her oyunu oynamaya yeter ama FPS tarzı SHOOTING barındıran oyunlar MOUSE kullanarak daha keyifli olacaktır.
PS5'te ise oynamak daha konforlu ve rahat. Ama bunu da Diablo IV, EA FC, NBA gibi oyunlarda mantıklı görüyorum.

ÖZET : PC'de oynamanız daha keyif verecektir.

Yanlış anlamayın ama önce okuduğumuzu anlamamız gerekiyor, ben yazdığım yazıda, sizin sistemin benimkinden zaten iyi olduğunu (kaldı ki aksini iddaa etsem de gerçekliği kanıtlanmış bir durum :D) söylemişim. Bir ikinci okuduğumuzu anlamamız gereken nokta, birbirinden kaliteli olacağını söylemedim. Konfor / rahatlık ve kullanış açısından konuştuğumu, bunun da gayet anlaşılır olduğunu düşünüyorum.
Sisteminiz her oyunu oynamaya yeter ama FPS tarzı SHOOTING barındıran oyunlar MOUSE kullanarak daha keyifli olacaktır.
PS5'te ise oynamak daha konforlu ve rahat. Ama bunu da Diablo IV, EA FC, NBA gibi oyunlarda mantıklı görüyorum.

ÖZET : PC'de oynamanız daha keyif verecektir.
Okuduğumu gayet net anlıyorum " sizinki gibi sağlam olmayan donanımlara sahibim ; 6700XT - 12400F - DDR4 Sistem" diye cümleye girip 4070ti super ile 6700xt kıyasa koyduğunuz için herhalde sistemimi yanlış gördü diye düşündüm. İkincisi pc vs ps görüntü açısından kalite farkının çok olup olmayacağını sormuştum.
Yine de teşekkür ederim, yorumunuz için.

Merhaba arkadaşlar. PS5 Pro ve 4070 Ti Super'li PC'ye sahibim. Cyberpunk 2077'e bilgisayarda sahibim, PS5 Pro da ise PS Plus'ta mevcut. Phantom Liberty ek paketini alacağım. Sizce PC'de mi PS5 Pro için mi alayım? Bu arada DLC PS5 Pro'da garip şekilde daha ucuz :)
FPS ve görüntü pc de daha güzel olacak ama ps karşısında da yatarak oynamak cazip geliyor tam karar veremedim o yüzden düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
FPS shooter oyunları gamepad ile oyanayabiliyorsan ps5 pro. Benim gibi mouse ile ise PC.

Geri