kaan0513
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 531
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman dlc yi ps da alamak daha mantıklıpc de oynayacaksan dlc yi bedavaya ekleme metodunu paylaştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden hocam düzgün upscale edilmiyor mu?Hocam aynı şekil işten gelince PS de oynuyorum. Eskiden pc de bitirmiştim şimdi ps de zorlanıyorum biraz. Uzanarak oynamak rahat oluyor ama bazen küçük yazı tabela vb. okuyamıyorum Tv de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam yanlışınız olmasın donanım bana göre gayet iyi 4070ti super 7600x işlemci ve g6 oled 360hz var. PC de daha kaliteli olacağının farkındayım, PS5 Pro için grafik kalitesi çok farkeder mi?Ufak bir deneyim paylaşacağım sonra size bırakacağım. Yenilerde G6 OLED 240hz versiyon aldım, bilgisayarda kullanırken gayet keyifliydi sizinki gibi sağlam olmayan donanımlara sahibim ; 6700XT - 12400F - DDR4 Sistem. Konuyu da açtım bakabilirsiniz, PS5'e bağladığımda monitörden görüntü alamıyorum. Geçenlerde 1-2 ayar yaparak 1.5 saatlik başında oturma şansım oldu ve OLED monitör ile PS5 deneyimine bayıldım gerçekten. Fakat konu shooting tarafında yani silahlı oyunlarsa, bence gene "Mouse ile oynamak" her türlü çok daha keyifli. O yüzden Cyberpunk gibi bir oyun tam olarak FPS tarafında olmasa da atış barındırdığı için bence bilgisayarda oynamanız daha kaliteli olacaktır. Lakin Diablo IV, EA FC, NBA, Split Fiction gibi oyunlar ise PS'te daha keyifli.