lawministration
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
bu satışa çıkmadı bildiği kadarıyla bende telefonla alım için aradım MHde bu zaten indirimli fiyat dedi...
bu satışa çıkmadı bildiği kadarıyla bende telefonla alım için aradım MHde bu zaten indirimli fiyat dedi...
Alinir.9060xt alınır mı arkadaşlar bu fiyata yoksa gaming gecesi mi bekleyeyim
Denk getirsem bende Taichi alacaktım baktım indirim uygulamıyor 31.700 e Aorus Elite çektim.Yok hocam ben aldim. 1 tane daha kovaliyorum kardesim için. O yüzden sordum
9070 lerden de sadece xfx modeline indirim uygulanabiliyor hocam hepsini denedim 31k ya düşüyor o da millet aorus elite falan aldı o fiyata gerek yokAlınır hocam. 9070 modellere bakar mısın bütçene uygun olan varsa onu da düşünebilrisin. 23-24k'ya kadar düşüyor 9070'ler şuan.
alınabilir sanırım9060xt alınır mı arkadaşlar bu fiyata yoksa gaming gecesi mi bekleyeyim
H.o simdidenDenk getirsem bende Taichi alacaktım baktım indirim uygulamıyor 31.700 e Aorus Elite çektim.
9070 lerden de sadece xfx modeline indirim uygulanabiliyor hocam hepsini denedim 31k ya düşüyor o da millet aorus elite falan aldı o fiyata gerek yok
Alınır mı ? Hedef 1080p 2k
Alıntıyı görüntüle
hem kartın kendisi hem 9070 performansı hem de fiyatı düşünüldüğünde değerlendirilebilir.Alınır mı ? Hedef 1080p 2k
Alıntıyı görüntüle
Xfx 5600xt kullanmıştım sorunsuz çalışıyordu 9070 xt xfx swift 31k ya geliyor alınır mı diyorsunuz çok aradayımOyun performansında çok az farklar var hocam nasıl değmez ya... Hem estetik hem de küçük farklarla daha iyi bir kart elbette ama yarın bu ürünlerin fiyatları minimum 36-40 arasına oturacak yeniden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınır ama imkanınız varsa 9070 XT XFT'ye bakın hocam. İndirimde o var şuan sadece. Ben Asus ve MSI takıntılı olduğum için diğer modelleri kullanmadım ama referansları aynı sonuçta. ASrock aldım bende. Biraz daha masraflı ama gerçekten verdiğine değecek 2K'da. İnşallah bütçene yetiyordur.