🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Alınır hocam. 9070 modellere bakar mısın bütçene uygun olan varsa onu da düşünebilrisin. 23-24k'ya kadar düşüyor 9070'ler şuan.
9070 lerden de sadece xfx modeline indirim uygulanabiliyor hocam hepsini denedim 31k ya düşüyor o da millet aorus elite falan aldı o fiyata gerek yok

Alınır mı ? Hedef 1080p 2k
Screenshot_20250718_155604_Samsung Internet.webp

9070 lerden de sadece xfx modeline indirim uygulanabiliyor hocam hepsini denedim 31k ya düşüyor o da millet aorus elite falan aldı o fiyata gerek yok

Oyun performansında çok az farklar var hocam nasıl değmez ya... Hem estetik hem de küçük farklarla daha iyi bir kart elbette ama yarın bu ürünlerin fiyatları minimum 36-40 arasına oturacak yeniden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır ama imkanınız varsa 9070 XT XFX'e bakın hocam. İndirimde o var şuan sadece. Ben Asus ve MSI takıntılı olduğum için diğer modelleri kullanmadım ama referansları aynı sonuçta. ASrock aldım bende. Biraz daha masraflı ama gerçekten verdiğine değecek 2K'da. İnşallah bütçene yetiyordur.

Son düzenleme:
Kod işi bitti gibi yada bende sorun var

kargoya verilen var mı

Oyun performansında çok az farklar var hocam nasıl değmez ya... Hem estetik hem de küçük farklarla daha iyi bir kart elbette ama yarın bu ürünlerin fiyatları minimum 36-40 arasına oturacak yeniden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır ama imkanınız varsa 9070 XT XFT'ye bakın hocam. İndirimde o var şuan sadece. Ben Asus ve MSI takıntılı olduğum için diğer modelleri kullanmadım ama referansları aynı sonuçta. ASrock aldım bende. Biraz daha masraflı ama gerçekten verdiğine değecek 2K'da. İnşallah bütçene yetiyordur.
Xfx 5600xt kullanmıştım sorunsuz çalışıyordu 9070 xt xfx swift 31k ya geliyor alınır mı diyorsunuz çok aradayım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,999
Üyeler
184,370
Son üye
CK2000
Geri