Scyrox v6 alınır mı?

ön sipariş 14 gün beklersin diyor ama tek stok olan yerde burası bak istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 aydır bende arada çkarırım uzun uzun kullanırım beyaz olanı almayın rengi atar demişlerdi aldım ne sararma var ne başka bir şey yani bence beyazı alın çok guzel o
Bende beyaz alırım Scyrox da v6 mı mantıklı v8 mi hocam birde galiba İyzico indirimi varmış onu yapacağım

Bende beyaz alırım Scyrox da v6 mı mantıklı v8 mi hocam birde galiba İyzico indirimi varmış onu yapacağım

elinize göre nasıl tutuyorsunuz böyle bi eliinizi düz şekilde elinizin içi dümdüz aşağı bakacak şekilde bakın bi en rahat nasılsa öyle alın

veya eski kullandığınz mouse nasıldı rahat edebiliyorsanız onda ona benzeyeni alın işte

elinize göre nasıl tutuyorsunuz böyle bi eliinizi düz şekilde elinizin içi dümdüz aşağı bakacak şekilde bakın bi en rahat nasılsa öyle alın

veya eski kullandığınz mouse nasıldı rahat edebiliyorsanız onda ona benzeyeni alın işte
Eski mouse deathadder v2 o baya rahattı galiba ona v6 daha çok benziyor

al gitsin v6 babus o zaman attack shark r5 ultra da benzer shapei onfdada rahat edersin
Baya iyi oldu bu mouselar aslında razer viper v3 pro almayı düşünüyordum ama fiyat fazla olduğu için bir tane almayı düşünüyordum indirimi bitmişti bunlar baya iyi oldu

değil bir sure sonra böyle adamın kafasına sıkaackken kafasının 1mm sağına soluna gidiyor böyle ufak hareketlerde çok kotu mousepad değişmeme rağmen hoverpad v3 aldım ben

yok ya babus o sensör farkından bende onu alayım dedim sonra hiç bir farkı yok hatta daha kotu oynamaya başladım yatıyor kenarda o mouseda böyle bir şey var anlayamadığım scyrox adamdir
Bende sıkıntı yok tertemiz kayıyor ilerde olursa değişirim ama şimdilik gayet iyi

bunlar mousepad gibi değil daha çok klavyeyi üstüne koymalık masada bir şey olması için örtü gibimsi birşeyler hocam

cs2 valo için bu fiyata en iyisi bunu almışken şeyide alın skatesi de alın fortnite için de storm seçebilirsiniz oynadığınız oyuna göre serenity ama böyle cs valorant tadında tam
Steelseries mousepadlar nasıl hocam.

Geri