🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Söze.gerek varmı 😂 oda paran guvende ile sattım.
40 satamadin gulen oldu sonra 50 den bir tomar soran oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boş konuşan sizsiniz piyasayı bilmeden Laga luga
Tamam dostum vereyim 40’a 4080S. 50’ye sat. 5000 serisi stokları daha azken satmışsın konuşuyosun. O zaman 50.000’e 5080 satılıyor muydu gaming gecesinde acaba? Veya şu anda 5070 Ti, 40’dan başlıyor çok kötü modeller de değil. 3-5 ay önce sattığın şeyi şimdi satmış gibi anlatıyosun.

Genelde üyelik tarihleri çok eski olanlar biraz daha güven veriyor ama tabi kimsenin niyetini bilemeyiz :)
Şimdi tryama diye site var fake olan Türkçe yama indiriyor sanıyor adam bir indiriyor bütün hesaplar gidiyor.
Adam sahibinden hesabını çalıyor e-devlet onaylatiyor aynı saat içinde araba ev ilanı atıyor 3-5 saat içinde kopara isteyip milleti dolandırıyor davalık oluyorsun.
Kart bilgin varsa Onuda çekiyor hemen kullanıyor onaysız kredi çekiyor felaket şeyler var Türkçe yamadan bile korkar olduk.
Steam, telegram,wpden herkese mesaj atıyor PC 1 dakka icinde bütün herşeyin gidiyor bunu yapanlar Türk birde.
Kısaca eski hesaplardan bile korkuyoruz bu aralar.

1752933138042.webp

Sonunda kargoya verildi. 5070 ti yerine bunu alarak hata mı yaptım biraz kuşku var ama hayırlısı

36K YA 9070XT ASUS TUF ALAN BEN ÖASDLAKDŞLKA

35K ya 5070 Ti almışlar bu fiyatıyla 5080 den daha F/P bir kart. Sonuçta 2 kart arasında %13-15 civarı bir performans farkı var, bir önceki nesil gibi VRAM farkı da yok ikisi de 16GB.
tercih meselesi ikisi de f/p bence 4k konusunda kafam rahat olması açısından 5080 tercih ettim ben bu paraya yok zaten

5070 harici süperlerin hiç birinde vram harici performans artışı olmayacak olsa da çok az olur muhtemelen codec sayıları falan aynı
Vram artışı hafife alınacak bir şey değil hocam. Mfg ve dlss ile bu kartlar 12-16gb üstü veriyi fazlasıyla işleyebilecek seviyede oluyor. Güç artışı ise oc gibi bi fark olur

Vram artışı hafife alınacak bir şey değil hocam. Mfg ve dlss ile bu kartlar 12-16gb üstü veriyi fazlasıyla işleyebilecek seviyede oluyor. Güç artışı ise oc gibi bi fark olur
bende 5070ti var 16gb gayet yeterli bence fazlasına gerek olduğunu düşünmüyorum da kişisel tercih ben 34k ya aldım 4k da yetmeyebilir ama evet

bende 5070ti var 16gb gayet yeterli bence fazlasına gerek olduğunu düşünmüyorum da kişisel tercih ben 34k ya aldım 4k da yetmeyebilir ama evet
5070ti en optimumu fakat 5080 için 16gb yeterli değil. 5070ti’da az çok kurtarıyor fakat 24gb olduğu durumda mfg ve dlss gibi teknolojilerden tam verim alırsınız.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,147
Üyeler
188,887
Son üye
husoski
Geri