okuduğunuz gibi sadece nefes alabilen, minimal giriş değil neredeyse kapı önü sistem istiyorum artık o kadar düştü bütçe. monitör var 1080p(?). android studio, IDE programları, fl studio vs açabilsin yeter. ama ramı ve depolaması yüksek olsun
okuduğunuz gibi sadece nefes alabilen, minimal giriş değil neredeyse kapı önü sistem istiyorum artık o kadar düştü bütçe. monitör var 1080p(?). android studio, IDE programları, fl studio vs açabilsin yeter. ama ramı ve depolaması yüksek olsun
9 5 spotifyden müzik dinletebilecek bir bilgisayar APOFIAPZKELGPAZKRLG sakası bi yana gercekten lazım hocam minimal islerimi gorecekNefes Alabilen Bilgisayar ?
![]()
0 alabilecek durumum var daha çok ta çıkabilirim de sadece minimal işlerimi görsün istiyorum. seversem zaten yükseltirimGtx 1050 r5 2600 falan ikinci elden iş görür gibi
Kendi yaptığım şeyden örnek vereyim, sistemim yoktu bütçem de yoktu idarelik kullanayım diye ikinci el sitesine girdim, şehirdeki ikinci el PC ilanlarına baktım, birini beğendim 3 bin liraya yakın fiyat yazmıştı biraz pazarlıkla aldım. Sonrasında daha yüksek fiyata istediğim bilgisayarı aldım.9 5 spotifyden müzik dinletebilecek bir bilgisayar APOFIAPZKELGPAZKRLG sakası bi yana gercekten lazım hocam minimal islerimi gorecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
0 alabilecek durumum var daha çok ta çıkabilirim de sadece minimal işlerimi görsün istiyorum. seversem zaten yükseltirim
bütcem var hocam keyfe keder düşük almak istiyorumKendi yaptığım şeyden örnek vereyim, sistemim yoktu bütçem de yoktu idarelik kullanayım diye ikinci el sitesine girdim, şehirdeki ikinci el PC ilanlarına baktım, birini beğendim 3 bin liraya yakın fiyat yazmıştı biraz pazarlıkla aldım. Sonrasında daha yüksek fiyata istediğim bilgisayarı aldım.
Bende Aynı Şeylere Benzer İşlem İçin Bunu Almayı Düşünüyordum .9 5 spotifyden müzik dinletebilecek bir bilgisayar APOFIAPZKELGPAZKRLG sakası bi yana gercekten lazım hocam minimal islerimi gorecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
0 alabilecek durumum var daha çok ta çıkabilirim de sadece minimal işlerimi görsün istiyorum. seversem zaten yükseltirim
OS degistirilebiliniyormu ki bunda hocamBende Aynı Şeylere Benzer İşlem İçin Bunu Almayı Düşünüyordum .
![]()
Minisforum UM870 Plus AMD Ryzen 7 8745H İşlemci, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD, HDMI+DP+USB4, 2.5G Ethernet Win 11 PRO Mini PC
Minisforum UM870 Slim Mini PC, Ryzen 7 8745H işlemci, 16GB DDR5 RAM ve 1TB SSD ile yüksek performans sunar. Win 11 işletim sistemi, 8K@60Hz USB4, WiFi6E ve BT5.3 teknolojileri ile en son teknolojiyi deneyimleyin.www.minikpc.com
Beğendiysen Alabilirsin .
OS'den Kastın ?OS degistirilebiliniyormu ki bunda hocam
evetOS'den Kastın ?
İşletim Sistemi Mi ?
Ne Yükleyecektin ?
linux ama kesin bilgim yok muhtemelen mint yada tailsNe Yükleyecektin ?