❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

Biz 4px üzerinden world wide express getirecek sanıyorduk ama china post ile geldi. wwe özel kargoya veriyor china post pttye veriyor. PTTye verildiği için vergi çıktı.
Bana 4Px verdirdiniz vergi çıkacak iyi mi :D Bilmeyenler lütfen kasesinden sallamasın bir daha.

Bana 4Px verdirdiniz vergi çıkacak iyi mi :D Bilmeyenler lütfen kasesinden sallamasın bir daha.
sorun 4px değil zaten kardeşim. ayrıca 4px olmasa yunexpressle gelecekti belki gümrükte takılacaktı. 200 lira vergi çıktı diye kafa şişirmeyin bu kadar ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen kaçında almıştın
konunun açıldığı gün aldım. geçen hafta pazartesi kargoya verildi bu pazartesi de gümrüğe girdi.

sorun 4px değil zaten kardeşim. ayrıca 4px olmasa yunexpressle gelecekti belki gümrükte takılacaktı. 200 lira vergi çıktı diye kafa şişirmeyin bu kadar ya.
Ben başka ürün aldım 25 dolar PTT ile gelecek kim bilir kaç lira vergi çıkar.

230 tl vergi çıkmış 1 adet almıştım gayet iyi.

Screenshot_2025-07-22-09-49-43-370_com.android.chrome.webp

Hala vergi yok.

benimkide kargoya verilmiş. alan herkese hayırlı uğurlu olsun. epomaker olayından sonra çok korkmuştum buda gümrükte kalır diye ama geçmiş şükür. 230 tl ücret çıkarmışlar. bu kolla pc de hangi oyunları oynasam. öneri verebilecek birileri var mı?

benimkide kargoya verilmiş. alan herkese hayırlı uğurlu olsun. epomaker olayından sonra çok korkmuştum buda gümrükte kalır diye ama geçmiş şükür. 230 tl ücret çıkarmışlar. bu kolla pc de hangi oyunları oynasam. öneri verebilecek birileri var mı?
Ben rocket league oynamayı düşünüyorum 🤣

totalde 11 günde teslim edilecek en son birkaç sene önce aliden wifi repeater almıştım 6 günde teslim edilmişti wifi repeaterdan sonraki rekor bu arkadaşta olacak :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,886
Üyeler
185,187
Son üye
mahmutt1
Geri