PNY RTX 5070 Ti 38.499 TL Tepe Model

Hocam aynı kaderi paylaşıyoruz resmen. Aynı şeyleri yaşayıp bende bekleme aşamasına geçtim. Örneği geçen hafta , 2 kere gamerock iade ettim. 1. Teşhir ürünü 2. Gelen bozuk görüntü vermedi. Midem bulandı resmen. Bu kadar sıkıntı arasında bende 2-3 gündür bu karta taktım. Ama yetersiz veri yoktu ve az önce arkadaşın @pcbuilder önerisi ile chatgpt ye sordum. Yanıtları sizinle paylaşıyorum. Chatin hangi kaynaklardan baktığınada atıyorum sizlere
Hocam benim demek istediğim şuydu:
https://www.techpowerup.com/review/pny-geforce-rtx-5070-ti-epic-x-rgb-plus-oc/5.html

Bu sayfalardaki PCB bileşenlerini chatgpt'ye hangisi daha iyidir diye kıyas şeklinde sorarsanız iyi olabilir.

açıkçası sinerji korkutuyor cayma hakkı diye bir şey yok adamlarda thh ile de aylarca uğraşmak istemiyorum

ben de colorful ile bu pny arasında kaldım hangisi daha iyi acaba. pnynin fanları neredeyse dönmüyor zaten 1000rpm minimum diye biliyorum

Fan sesi konusunda pny yi es geçerim çalışma hızı soğutması ses seviyesi üst seviye. colorful vulcan modeli de gözüme takılmadı değil tecrübeli arkadaşlar bilgidir umarım :)

açıkçası sinerji korkutuyor cayma hakkı diye bir şey yok adamlarda thh ile de aylarca uğraşmak istemiyorum
Cayma hakkı yok derken söylediğin şey 14 günlük iade hakkmı ?

evet hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fan sesi konusunda pny yi es geçerim çalışma hızı soğutması ses seviyesi üst seviye. colorful vulcan modeli de gözüme takılmadı değil tecrübeli arkadaşlar bilgidir umarım :)
hocam vulcan büyük ihtimalle daha iyidir de benim bahsettiğim model igame ultra vulcandan bir tık kötü model

evet hocam

hocam vulcan büyük ihtimalle daha iyidir de benim bahsettiğim model igame ultra vulcandan bir tık kötü model
En iyi 5070 ti modeline vulcan mı demişler ?

Evet sinerji öyle ürünü açtıysan iade hakkın yok. Açmadan iade hakkın var diyor göz korkutma mı ciddiler mi bilmiyorum. İade etme durumum olmadı hiç. Sormuştum kasayı alırken kendilerine.

Evet sinerji öyle ürünü açtıysan iade hakkın yok. Açmadan iade hakkın var diyor göz korkutma mı ciddiler mi bilmiyorum. İade etme durumum olmadı hiç. Sormuştum kasayı alırken kendilerine.
2024te farklı forumda bir arkadaşın başına gelmiş sinerji iade yazınca o çıkıyor zaten direkt. 4 ay thh ile uğraşmış kazanmış

evet hocam

evet hocam

Beyler toplanın şöyle bir şey buldum. iGame benimde ufaktan aklımda var fakat 46.000 tl fiyat etiketi biraz ağır kaçıyor. Eğer kalite konusunda gamerock gibi ise ya da üstün ise kesinlikle alınabilecek bir fiyat. Birde incehesap satıyor. Firmada iyi. Videoyu salıyorum. Artık bugün bir karar verelim. Yoksa fiyatlar alacak başını gidecek. Bu fiyatlardan neden almadık diye dizlerimizi döveceğiz. Burda birbirimize yardımcı olalım arkadaşlar

Tam da mağazaya gidip ekran kartını yere çalmalık bir durum. Ben bir üründe arıza olup olmadığını açmadan nasıl anlayacağım? Sen bunu maliyetine ekleyerek satışa koymuyor musun? Kutu açılmış, iade almıyoruz da neyin nesi oluyor? THH işe yarıyor fakat yaptırımı olmadıktan sonra bomboş bir oluşum. Firma yine aynı haltı yemeye devam ediyor.

Beyler toplanın şöyle bir şey buldum. iGame benimde ufaktan aklımda var fakat 46.000 tl fiyat etiketi biraz ağır kaçıyor. Eğer kalite konusunda gamerock gibi ise ya da üstün ise kesinlikle alınabilecek bir fiyat. Birde incehesap satıyor. Firmada iyi. Videoyu salıyorum. Artık bugün bir karar verelim. Yoksa fiyatlar alacak başını gidecek. Bu fiyatlardan neden almadık diye dizlerimizi döveceğiz. Burda birbirimize yardımcı olalım arkadaşlar

hocam ben bu videoyu izledim ve gamingpronun gamerocktan daha iyi olduğu senaryolar var anlam veremedim :D colorful 40k ya satıldı bu arada geçen cuma

Tam da mağazaya gidip ekran kartını yere çalmalık bir durum. Ben bir üründe arıza olup olmadığını açmadan nasıl anlayacağım? Sen bunu maliyetine ekleyerek satışa koymuyor musun? Kutu açılmış, iade almıyoruz da neyin nesi oluyor? THH işe yarıyor fakat yaptırımı olmadıktan sonra bomboş bir oluşum. Firma yine aynı haltı yemeye devam ediyor.
Pny kafama çok yatmıştı fakat satıcı sinerjinin bok yemeleri ve 100 ün üzerinde şikayetleri bu defteri kapatacak gibi duruyor.

hocam ben bu videoyu izledim ve gamingpronun gamerocktan daha iyi olduğu senaryolar var anlam veremedim :D colorful 40k ya satıldı bu arada geçen cuma
Videoya göz gezdirdim. Gerçekten gamingpro modeli diğerlerine fark atmış. Hele gaming oc gigabyte aynı şekilde. Ama gamerock ve igame geride kalmış enteresan bir video. Cuma günü 40.000 tl ye hangi satıcı sattı. O fiyatlara satılıyorsa ve kalitesi yerindeyse düşünülmeden alınabilir aslında.

Gerçekten gamingpro modeli diğerlerine fark atmış. Hele gaming oc gigabyte aynı şekilde.
hocam şimdi tekrar baktım watt tüketimi ve fps konusunda diğerlerinin gerisinde o yüzden büyük ihtimalle sıcaklıklar aynı. colorful gamerock ın 250w çektiği senaryoda gamingpro 200 falan çekmiş

Geri