Bu bütçeye bulabileceğin en iyi kart al geç düşünme bile.ürün alınır mı hıcbıryerde bılgı yok ve fıyatı muadılı 9070xtye gore cok tesvık edıcı ama sogutma kısmındakı ve baska alanlardakı thermal ped vs bunlarla ılgılı hıc bır bılgı yok bılgı sahıbı olan varsa aktarırsa memnun kalırım
sagolunBu bütçeye bulabileceğin en iyi kart al geç düşünme bile.
Pny adını değiştirmiş eskiden xlr8 di. xlr8 2 seri kullandım çoğu modele kafa atar tepe modellere yani. Düşünmeden alabilirsin yıllardır şirketlere gpu üreten firma yani pek düşünmeye gerek yok. Rog gaming trio modellerinde cw varken pny de rastlamadım. Ayrıca bu 5070ti da gpu saat hızları uçurmuşlar çoğu modele göreürün alınır mı hıcbıryerde bılgı yok ve fıyatı muadılı 9070xtye gore cok tesvık edıcı ama sogutma kısmındakı ve baska alanlardakı thermal ped vs bunlarla ılgılı hıc bır bılgı yok bılgı sahıbı olan varsa aktarırsa memnun kalırım
tamamdır hocam sagolun urunun stokta ne kadar kaldıgını gorebılıyor muyumPny adını değiştirmiş eskiden xlr8 di. xlr8 2 seri kullandım çoğu modele kafa atar tepe modellere yani. Düşünmeden alabilirsin yıllardır şirketlere gpu üreten firma yani pek düşünmeye gerek yok. Rog gaming trio modellerinde cw varken pny de rastlamadım. Ayrıca bu 5070ti da gpu saat hızları uçurmuşlar çoğu modele göre
tamamdır hocam sagolun urunun stokta ne kadar kaldıgını gorebılıyor muyum
Reddit forumlarında araştırdım ve youtubeden ARGB olmayan versiyonunun thermal değerlerine baktım. 73 derece çalışıyor kart. Yani bir oyunca 73 derece çok yüksek. Msi ventus beleş verseler kullanmam o bile o oyunda 65 derece çalışırken aynı oyunca 73 derece çalışan bir kart yük altında 80 leri görür. Hiç gereği yok. Unutmayın arkadaşlar. Sıcaklık her teknolojik aletin düşmanıdır. Ne kadar sıcak ömrü o kadar kısa. O yüzden almayı düşünüyordum fakat şimdi hiçbir şekilde almam. Ucuz etin yahnisi yenmez. Fiyatları 44-45 bandına gelirse soğutma anlamında iyi olan Gamerock-Tuf-Galax ex gamer bunları tercih edebiliriz.ürün alınır mı hıcbıryerde bılgı yok ve fıyatı muadılı 9070xtye gore cok tesvık edıcı ama sogutma kısmındakı ve baska alanlardakı thermal ped vs bunlarla ılgılı hıc bır bılgı yok bılgı sahıbı olan varsa aktarırsa memnun kalırım
Ve bune ek olarak pny ile yabancı forumlarda yaptığım araştırmalarda herkes fanların belli bir süre sonra cortlamasından şikayetçi. Bir tane video bırakıyorum sizeReddit forumlarında araştırdım ve youtubeden ARGB olmayan versiyonunun thermal değerlerine baktım. 73 derece çalışıyor kart. Yani bir oyunca 73 derece çok yüksek. Msi ventus beleş verseler kullanmam o bile o oyunda 65 derece çalışırken aynı oyunca 73 derece çalışan bir kart yük altında 80 leri görür. Hiç gereği yok. Unutmayın arkadaşlar. Sıcaklık her teknolojik aletin düşmanıdır. Ne kadar sıcak ömrü o kadar kısa. O yüzden almayı düşünüyordum fakat şimdi hiçbir şekilde almam. Ucuz etin yahnisi yenmez. Fiyatları 44-45 bandına gelirse soğutma anlamında iyi olan Gamerock-Tuf-Galax ex gamer bunları tercih edebiliriz.
PNY ürününün arkasında durmuş, bu fiyata tepe model 5070 Ti bedava hâlâ. Buradaki PNY distribütörü ya da satıcı destek vermezse genel merkeze mail atılıp olası sorun çözülebilir.Reddit forumlarında araştırdım ve youtubeden ARGB olmayan versiyonunun thermal değerlerine baktım. 73 derece çalışıyor kart. Yani bir oyunca 73 derece çok yüksek. Msi ventus beleş verseler kullanmam o bile o oyunda 65 derece çalışırken aynı oyunca 73 derece çalışan bir kart yük altında 80 leri görür. Hiç gereği yok. Unutmayın arkadaşlar. Sıcaklık her teknolojik aletin düşmanıdır. Ne kadar sıcak ömrü o kadar kısa. O yüzden almayı düşünüyordum fakat şimdi hiçbir şekilde almam. Ucuz etin yahnisi yenmez. Fiyatları 44-45 bandına gelirse soğutma anlamında iyi olan Gamerock-Tuf-Galax ex gamer bunları tercih edebiliriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve bune ek olarak pny ile yabancı forumlarda yaptığım araştırmalarda herkes fanların belli bir süre sonra cortlamasından şikayetçi. Bir tane video bırakıyorum size
Bu model tepe model değil. Tepe model dediğiniz model https://www.techpowerup.com/review/pny-geforce-rtx-5070-ti-epic-x-rgb-plus-oc/PNY ürününün arkasında durmuş, bu fiyata tepe model 5070 Ti bedava hâlâ. Buradaki PNY distribütörü ya da satıcı destek vermezse genel merkeze mail atılıp olası sorun çözülebilir.
Hocam ben de sizin gibi bu konuda "çıkıştım" fakat tepe model. Techpowerup'taki model TR'de satılan model. PNY model isimlendirmesinde değişikliğe gittiği için kafamızı karıştırdı.Bu model tepe model değil. Tepe model dediğiniz model https://www.techpowerup.com/review/pny-geforce-rtx-5070-ti-epic-x-rgb-plus-oc/
bu linkteki model. Bu model Türkiyede yok. Satılan model alt-orta sınıf modeli. Önce modeli bir öğrenin hocam. Ayrıca sinerji üzerinden satışı olan model oyunlarda ortalama 70 derece sıcaklık değerlere sahip
Onuda bu linkten izleyebilirsiniz. Lütfen insanları tepe model diyerek yanlış yönlendirmeyin. Saygılar...
Şaka yapıyorsun sen. Cidden isim değişikliğine gitmiş şimdi kutusunda gördüm. Bu ürünün eksiklerini sayayim o zaman sana. Hotspot sensörü yok bunda. Ayrıca bu ürünün thermal pedleri PTM7950 değil. Ben kısa süre önce gamerock almıştım. 1. gelen ürün teşhirdi , geri yolladım 2. gelen üründe bozuk çıktı. Satıcı adınıda vereyim gamegaraj. Para iadem geldi. 47k vermiştim gamerock olana. Acaba diyorum bunu alsammı o zaman. 38.5k çok iyi fiyat. Ama ben tak çalıştır uzun vade kullanmak istiyorum. Acaba alınır mı veri var mı elinizde hocam. Yardımcı olursanız sevinirim.Hocam ben de sizin gibi bu konuda "çıkıştım" fakat tepe model. Techpowerup'taki model TR'de satılan model. PNY model isimlendirmesinde değişikliğe gittiği için kafamızı karıştırdı.
Hocam Asus Tuf veya diğer bazı modellerde de PTM7950 yok, çok takılmamak lazım. Hotspot sensörü bildiğim kadarıyla 5000 serisinde komple kalktı.Şaka yapıyorsun sen. Cidden isim değişikliğine gitmiş şimdi kutusunda gördüm. Bu ürünün eksiklerini sayayim o zaman sana. Hotspot sensörü yok bunda. Ayrıca bu ürünün thermal pedleri PTM7950 değil. Ben kısa süre önce gamerock almıştım. 1. gelen ürün teşhirdi , geri yolladım 2. gelen üründe bozuk çıktı. Satıcı adınıda vereyim gamegaraj. Para iadem geldi. 47k vermiştim gamerock olana. Acaba diyorum bunu alsammı o zaman. 38.5k çok iyi fiyat. Ama ben tak çalıştır uzun vade kullanmak istiyorum. Acaba alınır mı veri var mı elinizde hocam. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederim hocam. Globale yazsan bile yurt dışından gelen 0 ürün için gümrükten para vermek gerekiyor. Pahalıya patlıyor. Şu an elimde 47k var. Gidip bir modele hepsini basmak istemiyorum. Eğer dedikleri kadar kaliteli ise Düşünmeden alınır. Ayrıca benim için uzun vadede nasıl götüreceği çok önemli. 2. el piyasası çok önemli. Bu benim yüksek ihtimalle son ekran kartım olacak. Çübkü sistemi son sürüm olarak kurdum bütün parçaları 2024 yılında çıkmış ürünler. Kart olarak bir ürün alıp artık kapatmak istiyorum alımları. Bu ürün alınıp uzun yıllar kullanılır mı ? 1 sene sonra silikon kalitesinden tutun thermal padler cortlar mı benim için bunlar çok önemli. Bunları merak ediyorum. Elinizde veriler var mı ?Hocam Asus Tuf veya diğer bazı modellerde de PTM7950 yok, çok takılmamak lazım. Hotspot sensörü bildiğim kadarıyla 5000 serisinde komple kalktı.
Benim param olsa hiç düşünmeden alırım. Fandan ses gelirse direkt PNY globale yazarsınız, yardımcı olurlar gibime geliyor.