Fiyatlar ne güzel geriliyorHay 39999 ken rakipsizdi şuanda daha cazip tüm tepe modellerin muadili.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
xlr8 işte o modelin bi farklı serisi üretilmedi ki aynı üründür bence. 2 Modeli var zaten düz rgb siz birde xlr8 di eskiden şimdi epic x argb olmuş sanırım.
İncelemedeki model TR'de satılan model değil hocam ancak yine tepe model, PNY bu seride coşmuş.
Edit: TR'de satılan model bu: https://www.techpowerup.com/gpu-specs/pny-rtx-5070-ti-argb-triple-fan-plus-oc.b12340
Beni yanıltan Techpowerup veri tabanı sayfası oldu. Ürün özelliklerinde direkt olarak inceleme için link koyarlardı, bunda koymamışlar. Herkesten özür dilerim. PNY model ismini çok karışık koymuş.
TR de satılan model bu yani incelemedeki modelin aynısı, yanlış bilgilendirmeyelim insanları.
PNY da direkt model adı olarak Epic-x gibi isimlendirmeler kalkmış görünüyor fakat kutu üstünde açıkça Epic-x RGB Plus ibareleri görünüyor.
Kargo ücretsiz diyenlerin gerçekten kargosunu şirket ödediğini mi sanıyosun sazan avlıyolar böyle işte haha.. ürünün fiyatına sokuyolar o 2.5 dolar kargo parasını senin gibiler de ücretsiz sanıyo işte.taksitle 41.200 hiç mantıklı değil. bide 100 lira kargo parası alıyor ucube site![]()
Kargo ücretsiz diyenlerin gerçekten kargosunu şirket ödediğini mi sanıyosun sazan avlıyolar böyle işte haha.. ürünün fiyatına sokuyolar o 2.5 dolar kargo parasını senin gibiler de ücretsiz sanıyo işte.
sinerji kargoyu bedava yapsın üstüne 100 lira da indirim yapsın yine almam xd orası ayrıAlıntıyı görüntüle
Bak normalde küfürü hakediyorsun ama senin gibi bir zeka kırıntısı yüzünden ban yemek istemiyorum ağzımı tutuyorum.
Yani hocam 1000 dolarlık bir ürün alıyorsunuz ve adam gelmiş ödeme aşamasında sizden kargo parası istiyor aşırı saçma bir olay bence. Mevzu para değil algısinerji kargoyu bedava yapsın üstüne 100 lira da indirim yapsın yine almam xd orası ayrı