1000 megabit internet alınır mı?

pcmeraklisi34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,313
Şuan fiber kullanıyorum hızı bana yetiyor bir sorun yok ama ayda 200tl daha verirsem hızı 1000 yapabiliyormuşum uygulamada öyle gösteriyor geçersem bir faydası olur mu yoksa boşa para vermeyip şuan kullandığımı mı kullanayım ne dersiniz?

Şuan fiber kullanıyorum hızı bana yetiyor bir sorun yok ama ayda 200tl daha verirsem hızı 1000 yapabiliyormuşum uygulamada öyle gösteriyor geçersem bir faydası olur mu yoksa boşa para vermeyip şuan kullandığımı mı kullanayım ne dersiniz?
sürekli büyük boyutlarda dosya indirmiyorsan 100 200 mbps yeterli

paranı israf etme sana yetiyorsa interneti ağır kullanmıyor isen fazla para vermeye gerek yok

Gecilir tabii ki 1000 kullaniyorum, 100 internet mi olur gta v indiriyorum 15 dakika miss, pingler miss, 20 kisi bagli pingim artmiyor miss, oyuna guncelleme geldi ve arkadaslarin girdi sen unuttun mu guncellemeyi dert etme 1000 var misss. 1000'e gecince 100'un 8 megabitten farki kalmiyor hepsi ayni geliyor. Oyun indirirken CPU darbogaz yapiyor sadece biraz onemli degil ama miss.

sürekli oyun oynayan biriysen ve evde çok kişi varsa worth gibi

internet o kadar hizli ki her gun format atiyorum pc'ye zaten 1 saatte her seyi kurup oyunlari indiriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kafayi yiyorsun internet hizli olunca o kadar yani

Gecilir tabii ki 1000 kullaniyorum, 100 internet mi olur gta v indiriyorum 15 dakika miss, pingler miss, 20 kisi bagli pingim artmiyor miss, oyuna guncelleme geldi ve arkadaslarin girdi sen unuttun mu guncellemeyi dert etme 1000 var misss. 1000'e gecince 100'un 8 megabitten farki kalmiyor hepsi ayni geliyor. Oyun indirirken CPU darbogaz yapiyor sadece biraz onemli degil ama miss.
bişi merak etim 500gb - 1tb ssd kullanıyorsunuz diyelim oyunu sil yükle başka oyun yükle ssd yıpranıyormu öyle?

2TB kullaniyorum, 2 yildir bende bu ssd daha 50TB veri yazmisizm halbki her gun format atip 10'ar tane de oyun yuklerim. SSD, yedek blok orani hala %100, kullanilan yedek blok %0' ve hizlari ilk aldigim gun gibi ama saglik %87'ye dusmus nereden. nasil veya neye gore dustu bilmiyorum.

Kioxia Exceria Plus G2 2TB var

Gecende kablomda srun oldu internet iki gunlugune 100'e dustu kafayi yedim

1000 olunca gercekten diger internetlerin hepsi ayni geliyor artik 8 megabitmis gibi

Birtek islemci darbogaz yapiyor ama tam ucu ucuna yetiyor, 1000'in ustu internetim olsa indirmez yani o hizlarda artik, Ryzen 5 7500F var indirmelerde %100 kullaniyor islemci, SSD zaten hizli direk 1000 indirdigi zaman 1000 yazabiliyor.

2TB kullaniyorum, 2 yildir bende bu ssd daha 50TB veri yazmisizm halbki her gun format atip 10'ar tane de oyun yuklerim. SSD, yedek blok orani hala %100, kullanilan yedek blok %0' ve hizlari ilk aldigim gun gibi ama saglik %87'ye dusmus nereden. nasil veya neye gore dustu bilmiyorum.

Kioxia Exceria Plus G2 2TB var

Gecende kablomda srun oldu internet iki gunlugune 100'e dustu kafayi yedim

1000 olunca gercekten diger internetlerin hepsi ayni geliyor artik 8 megabitmis gibi

Birtek islemci darbogaz yapiyor ama tam ucu ucuna yetiyor, 1000'in ustu internetim olsa indirmez yani o hizlarda artik, Ryzen 5 7500F var indirmelerde %100 kullaniyor islemci, SSD zaten hizli direk 1000 indirdigi zaman 1000 yazabiliyor.
İnternet sağlayıcısı ne brom

Turknet <3

Istanbul/Kucukcekmeceye geldiginden beri kullaniyorum eski kullanicilardanim zamlar da hep gecikmeli geliyor, internette hizli, musteri hizmetleri de iyi, kisitlama/yasaklama yok, discord calisiyor mesela. Daha ne istiyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,885
Üyeler
188,999
Son üye
BEKİRRADEON
Geri