❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

alsam mı la acaba. KB884L alasım var. ekranı rahatsız ediyor niyeyse

Bana mesaj geldi surata verilmiş. Gamesirden de gamepad almıştım. İkisi beraber gelir gibi. Hayırlı olsun

Sürat kargodan mesaj geldi ürünler gümrükten geçti herhalde 17track sitesinde hala gümrükte gözüküyor ama I**** L******* L****** Ş****** adlı göndericiden ve Avrasya şubesiden kargo çıktığına göre gümrükten geçti demektir

Sürat kargodan mesaj geldi ürünler gümrükten geçti herhalde 17track sitesinde hala gümrükte gözüküyor ama I**** L******* L****** Ş****** adlı göndericiden ve Avrasya şubesiden kargo çıktığına göre gümrükten geçti demektir
Ne zaman geldi mesaj hocam?

Customs inspection - Import devam ediyor düzelenler gümrüğe kaçında girdi?

la şansıma ben esenyurttayım transfer merkezi de esenyurtta umarım klavye sorunsuz gelir basmama sorunundan korkuyom.

suratten bana da mesaj geldi arkadaslar. 25 haziranda inmisti benim ucagim. 25 haziran kargolari da sorunsuz gecti gibi. hayirli olsun. mesaj 21:15'de gelmis.

la şansıma ben esenyurttayım transfer merkezi de esenyurtta umarım klavye sorunsuz gelir basmama sorunundan korkuyom.
Bana imhadan sonra gelen geldi de daha test edemedim en kötü yenisini gönderirler sana da bende 2 tuş basmıyordu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,798
Üyeler
183,336
Son üye
kocaelispor41
Geri