❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Geçenlere hayırlı olsun. Bundan sonra shenzhenden alım yapılmaz gibi 20$ tax prepaid gelmiş. Zaten düşük gösteriyorlar, 5-6$ vergi çıkıyorsa gerisini cebe mi atacaklar ne yapacaklarsa.

Geçenlere hayırlı olsun. Bundan sonra shenzhenden alım yapılmaz gibi 20$ tax prepaid gelmiş. Zaten düşük gösteriyorlar, 5-6$ vergi çıkıyorsa gerisini cebe mi atacaklar ne yapacaklarsa.
5 dolar 6 dolar imkansiz çıkmaz hocam aşırı düşük bir miktar bu ben 230tlye termal ped aldim 200tl kargo ücreti verdim 300tl vergi verdim. Yani adamlar iyilik yapıyor gibi bir şey bize

Hayirli olsun hocam maalesef sadece sizinki geçmiş gibi gözüküyor daha bizimkilerde tık yok
hocam bazı arkadaşlar avrasya şubesinde bekliyor diyorlar, sizinkide öyledir muhtemelen bugün yarın kargoya verilir. biri geçtiyse hepsi geçer gözümüz aydın yol göründüü en azından <3

hocam bazı arkadaşlar avrasya şubesinde bekliyor diyorlar, sizinkide öyledir muhtemelen bugün yarın kargoya verilir. biri geçtiyse hepsi geçer gözümüz aydın yol göründüü en azından <3
İnşallah hocam verilmezsede bare 27sine kadar verilmesin yenisinide gondersinler 😂

5 dolar 6 dolar imkansiz çıkmaz hocam aşırı düşük bir miktar bu ben 230tlye termal ped aldim 200tl kargo ücreti verdim 300tl vergi verdim. Yani adamlar iyilik yapıyor gibi bir şey bize
hocam onda kargoyu da katıp hesaplamışlar herhalde. Gamesir kollara 250-300 tl vergi çıktı. Bunlar da 12-13 dolar gösteriyorlar beyannamede yoksa direkt geçememesi lazım neredeyse sattıkları her şey 30 euro üstünde.

hocam onda kargoyu da katıp hesaplamışlar herhalde. Gamesir kollara 250-300 tl vergi çıktı. Bunlar da 12-13 dolar gösteriyorlar beyannamede yoksa direkt geçememesi lazım neredeyse sattıkları her şey 30 euro üstünde.
Aynen hocam muhtemel kargoyuda kattı aşırı zeki gumrukculer bana kargoyu veren adam bile kardeşim soylemeyin artık yurt dışından bir şey paranıza yazık diyor gelen vergiyide goruyorsunuz zaten dedi ama maalesef honeywell almıştım oda burada yoktu

Benim kargomda da hareket başladı bugün muhtemelen yerel kargoya verilecek. Yunexpress takipte yeni hareket geldi

benim arkadaşım aldı bu sabah, ama ben almadım. ki benim ürünüm 21 temmuzda gümrükten geçti olarak gözüküyor. 23 temmuzda geçenler teslim aldı, mesaj aldı herşeyi aldı bende tık yok. Delirmek üzereyim zaten.

25 Hazirandan bu yana bekliyordum, ordertracker ekranında herhangi bir değişiklik yok ama süratkargodan sabah mesaj geldi bana da.

Bugün sürat kargodan mesaj alan var mı? Bana hala bir mesaj gelmedi. Acayip sıkıldım ve bunaldım.

Geri