Her sıvı soğutmanın kurulumu aynı derecede zor fanları radyatöre dizersin vidasını sıkarsın kasanı yatırır üste montajlarsın kabloları kasanın arka kısmına aktarır en son işlemciye bağlar kablolama yaparsın hepsi aynı marka boyut bir şeyi değiştirmezArctic düşünüyordum fakat kurulumu biraz zor diyorlar. Başka ne önerirsiniz ? Bütçe sorunum yok. LCD olabilir fakat şart değil.
O halde arctic mi alayim hocam ? Şunu düşünüyordum eğer arctic alırsamHer sıvı soğutmanın kurulumu aynı derecede zor fanları radyatöre dizersin vidasını sıkarsın kasanı yatırır üste montajlarsın kabloları kasanın arka kısmına aktarır en son işlemciye bağlar kablolama yaparsın hepsi aynı marka boyut bir şeyi değiştirmez
İlla şart değil kule tipi ilede soğutirdun ben öyle yapıyorumO halde arctic mi alayim hocam ? Şunu düşünüyordum eğer arctic alırsam
Ama seni cezbeden Sıvı soğutma ise bir şey diyemem ben peerless assassin 140 white kullanıyorum kule tipi çift fan valoda 70 i geçmiyor fulldeO halde arctic mi alayim hocam ? Şunu düşünüyordum eğer arctic alırsam
cok seslı ve sorunlu bır sogutucu hocam sahsen kendım onceden test etttım uzak durulacak modeller bütçe nedırArctic'de radyatör kalınlığıyla ilgili montajda sorun yaşanalar oldu hocam. Bu soğutucuda böyle bir sorun yok.
![]()
MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.862,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam bende bunu kullanıyorum suanO halde arctic mi alayim hocam ? Şunu düşünüyordum eğer arctic alırsam
sizinki de mi arctic III pro ? 9800x3d işlemciniz oyunda kaç derece oluyor hocam en fazlacok seslı ve sorunlu bır sogutucu hocam sahsen kendım onceden test etttım uzak durulacak modeller bütçe nedır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bende bunu kullanıyorum suancok memnunum tercıh edebılırsınız ıslemcım aynı
hangı oyun hocam mesela ama soyle dıyı mhangı oyun olursa olsun hanı boyle buyuk derecelerde degıl hocam tam olması gereken gıbı ıslemcıyı ısı altında bırakmıor hıc bır oyunda cok oyunda denemedım hocam ve cok ıncelemedım ama acılıyet yoksa detaylı bakarım sıcaklıklarasizinki de mi arctic III pro ? 9800x3d işlemciniz oyunda kaç derece oluyor hocam en fazla
kesinlikle bunu al dağa iyisi yokO halde arctic mi alayim hocam ? Şunu düşünüyordum eğer arctic alırsam
aynen hocam katılıyorumkesinlikle bunu al dağa iyisi yok