Yardım 9800x3d için sıvı soğutucu önerir misiniz ?

Sirl0th

80+
Reaksiyon skoru
127
Arctic düşünüyordum fakat kurulumu biraz zor diyorlar. Başka ne önerirsiniz ? Bütçe sorunum yok. LCD olabilir fakat şart değil.

Arctic düşünüyordum fakat kurulumu biraz zor diyorlar. Başka ne önerirsiniz ? Bütçe sorunum yok. LCD olabilir fakat şart değil.
Her sıvı soğutmanın kurulumu aynı derecede zor fanları radyatöre dizersin vidasını sıkarsın kasanı yatırır üste montajlarsın kabloları kasanın arka kısmına aktarır en son işlemciye bağlar kablolama yaparsın hepsi aynı marka boyut bir şeyi değiştirmez

Her sıvı soğutmanın kurulumu aynı derecede zor fanları radyatöre dizersin vidasını sıkarsın kasanı yatırır üste montajlarsın kabloları kasanın arka kısmına aktarır en son işlemciye bağlar kablolama yaparsın hepsi aynı marka boyut bir şeyi değiştirmez
O halde arctic mi alayim hocam ? Şunu düşünüyordum eğer arctic alırsam

İlla şart değil kule tipi ilede soğutirdun ben öyle yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama seni cezbeden Sıvı soğutma ise bir şey diyemem ben peerless assassin 140 white kullanıyorum kule tipi çift fan valoda 70 i geçmiyor fullde

Arctic'de radyatör kalınlığıyla ilgili montajda sorun yaşanalar oldu hocam. Bu soğutucuda böyle bir sorun yok.

Arctic'de radyatör kalınlığıyla ilgili montajda sorun yaşanalar oldu hocam. Bu soğutucuda böyle bir sorun yok.

cok seslı ve sorunlu bır sogutucu hocam sahsen kendım onceden test etttım uzak durulacak modeller bütçe nedır

hocam bende bunu kullanıyorum suan :D cok memnunum tercıh edebılırsınız ıslemcım aynı

cok seslı ve sorunlu bır sogutucu hocam sahsen kendım onceden test etttım uzak durulacak modeller bütçe nedır

hocam bende bunu kullanıyorum suan :D cok memnunum tercıh edebılırsınız ıslemcım aynı
sizinki de mi arctic III pro ? 9800x3d işlemciniz oyunda kaç derece oluyor hocam en fazla

• Beğen
Reaksiyonlar: Utkw
sizinki de mi arctic III pro ? 9800x3d işlemciniz oyunda kaç derece oluyor hocam en fazla
hangı oyun hocam mesela ama soyle dıyı mhangı oyun olursa olsun hanı boyle buyuk derecelerde degıl hocam tam olması gereken gıbı ıslemcıyı ısı altında bırakmıor hıc bır oyunda cok oyunda denemedım hocam ve cok ıncelemedım ama acılıyet yoksa detaylı bakarım sıcaklıklara

hocam buarada ınternette bıraz gezdıgınızde cogu kanal ve yabancı formlarda vs sıcaklık degerlerı var google ve youtube yazın hocam bulamazsanız pazar gunune kadar dmden detaylı sekılde atabılırım acılıyetınız yoksa

Arctic kullanıyorum memnunum oyunda 65-70 arası değişiyor. Ek olarak çok sessiz çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Kasa uygunsa 420mm daha iyi olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Utkw
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,524
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri