Gene Takovic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 650
Umarım Los Pollos Hermanos kadar kalitelidir
Daha yarım saat önce 240 liraya 1 kg tavuk göğsü aldım. (İstanbul)Arkadaş nerde yaşıyor acaba bizim Adanada bile tavuk göğsü 110 lira
Tüm tavuk kg 80 lira
Bütün tavuk 60 olsa ne olur onun içinden kemiğini derisini ayırdığında en baba 400-450 gram kalıyor elinde. Ayrıca her markette de böyle fiyatlar yok geneli 90-100Geçen hafta kendim kayıtladığım videoyu paylaşayım. Burası BİM mağazası. Yerel marketlerde halen daha 60'dan satılıyor çok şükür.
Download
A file is available for download and streaming via UploadNow by following this linkuploadnow.io
Yarısı kemik kalan yarısı yağ. İçinde tavuğun iyisi kötüsüyle her şeyi var.Kilosu 60 liraya tavuk nasıl olabilir ya
ben boykotlamıyom moruk, mcdonald's söyleyecemCajun Roll dedikleri baharatlı tavuk dürüm, baharatlı patates kızartması, 2 tanecik soğan halkası, sos ve boykot kola.
Evde kendi yemeğini yapabilme imkanı olmayanlar için piyasa normallerinde fast-food menüsü. Ben kilosu 60₺'den 2 kilo bütün tavuk almayı tercih ederim.
çok havalısınben boykotlamıyom moruk, mcdonald's söyleyecem
bim ya da şok da sıksık 70 e düşüyor büyük indirim olursa 60 a da düşüyor. Göğüs ya da baget oalrak da carfoursa kilosunu 100 liradan satıyor genelde her ay kampanya yapıpBütün tavuk 60 olsa ne olur onun içinden kemiğini derisini ayırdığında en baba 400-450 gram kalıyor elinde. Ayrıca her markette de böyle fiyatlar yok geneli 90-100
yemek sepeeti kodu bitmedi mi reis nereden aluyoruzçok havalısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bim ya da şok da sıksık 70 e düşüyor büyük indirim olursa 60 a da düşüyor. Göğüs ya da baget oalrak da carfoursa kilosunu 100 liradan satıyor genelde her ay kampanya yapıp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yemek söylemeyi düşünen varsa vodafone 200 liralık yemek sepeti kodu veriyor , trendyol yemekten de yeni hotmail ile hesap açarsanız 120 liralık alt limitsiz kod veriyordu
O neymiş yaaa harbiden öpüyorlar sizi ordaDaha yarım saat önce 240 liraya 1 kg tavuk göğsü aldım. (İstanbul)
Kekstra bile geldi sıcak fırsatlarailk defa yemeğin sıcak fırsat kategorisine girdiğini görüyorum. bu bana çok anormal geldi
o paketli hâli tabi. onda bir şey yokKekstra bile geldi sıcak fırsatlara
Yemeksepeti kodu atılıyordu la bazen onlara ne olduo paketli hâli tabi. onda bir şey yok
durdurulmuşturYemeksepeti kodu atılıyordu la bazen onlara ne oldu