CAJUN CORNER MENÜ 150TL GETİR YEMEK

Geçen hafta kendim kayıtladığım videoyu paylaşayım. Burası BİM mağazası. Yerel marketlerde halen daha 60'dan satılıyor çok şükür.

Bütün tavuk 60 olsa ne olur onun içinden kemiğini derisini ayırdığında en baba 400-450 gram kalıyor elinde. Ayrıca her markette de böyle fiyatlar yok geneli 90-100

Cajun Roll dedikleri baharatlı tavuk dürüm, baharatlı patates kızartması, 2 tanecik soğan halkası, sos ve boykot kola.

Evde kendi yemeğini yapabilme imkanı olmayanlar için piyasa normallerinde fast-food menüsü. Ben kilosu 60₺'den 2 kilo bütün tavuk almayı tercih ederim.
ben boykotlamıyom moruk, mcdonald's söyleyecem

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
ben boykotlamıyom moruk, mcdonald's söyleyecem
çok havalısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütün tavuk 60 olsa ne olur onun içinden kemiğini derisini ayırdığında en baba 400-450 gram kalıyor elinde. Ayrıca her markette de böyle fiyatlar yok geneli 90-100
bim ya da şok da sıksık 70 e düşüyor büyük indirim olursa 60 a da düşüyor. Göğüs ya da baget oalrak da carfoursa kilosunu 100 liradan satıyor genelde her ay kampanya yapıp

Yemek söylemeyi düşünen varsa vodafone 200 liralık yemek sepeti kodu veriyor , trendyol yemekten de yeni hotmail ile hesap açarsanız 120 liralık alt limitsiz kod veriyordu

çok havalısın

bim ya da şok da sıksık 70 e düşüyor büyük indirim olursa 60 a da düşüyor. Göğüs ya da baget oalrak da carfoursa kilosunu 100 liradan satıyor genelde her ay kampanya yapıp

Yemek söylemeyi düşünen varsa vodafone 200 liralık yemek sepeti kodu veriyor , trendyol yemekten de yeni hotmail ile hesap açarsanız 120 liralık alt limitsiz kod veriyordu
yemek sepeeti kodu bitmedi mi reis nereden aluyoruz
düzenleme: gördüm şimdi sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,675
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody
Geri