❌İndirim Bitti! 🔥 43" Smart Monitör M7 4K Monitör " LS43DM702UUXUF " 🔥 7.499,00 TL 🔥

Doğru, aldım ben de hemen indirimli görünce. Bugün 12.500'e çıkmış. Simdi katalog mu değişiyor. Indirimde olan farkli ürünler var mı, yoksa indirim dönemi tamamen bitti mi?
Bu Temmuz Ayı İçin Geçerli Olan Kampanya Ve Ağustos İle Tamamen Bitti .

Eski modelinde HDR kullanırken Windows 10 arayüzü berbat oluyor, videolar berbat oluyordu. Bunda gelişmiş HDR ve active modu var. HDR şahane oluyor. Ayrıca, videolar çağ atladı. Burada bahsedilen ayarları yaptığınızda monitör şahane oluyor. Gölge ayrıntısını -5 yapınca da siyahlar mükemmelleşiyor. Hatta öyle ki, siyah renk açtığımda eşim geldi. Monitör kapalı sandı. Oled mubarek. :D

32 ve 43 olanını almıştım. 32 olanının dış kasa yapısı ve USB portlarının olduğu yer, Görüntü çıkışlarının olduğu yer, güç çıkışının 3pin olması gibi nedenlerden ötürü iade kaydı açmıştım. Sonra monitörü açtım. Kurulumu yaptım. Harika bir ürünmüş.
Servis modundaki ayarlarla alakalı detaylı bir rehber bulamadım. Gereksiz bildirimler, sürekli karşıma çıkan bilgilendirme yazıları ve benzeri gereksiz özellikleri devredışı bırakmak isterdim.

Alanlar TV ya da konsol için kullanacaksa eğer.
HDMI modu Konsoll.
HDR açık.
Gelişmiş HDR oyun modundan aktif. Aktif HDR görüntü ayarlarından etkin.
Motion plus ayarları etkin.
Doğal renk modu ve orta hız yenileme modunu seçin.

Renk kalibrasyonunu samsung telefonlar ile yapabilmesi kötü olmuş.

Manuel renk kalibrasyonu için de elimde renk başına değerler mevcut olmadığından ötürü doğal mod, doğal renk skalası ve kontrast iyileştirici düşük modda kullanıyorum. Parlaklık 100, kontrast 100

Unutmadan, zaman ayarlarından bekleme modunu kapatın. Böylece windows ekranı kapatınca ya da monitör haraket algılamadığı zaman, bir süre sonra kapanmaya geçer. Bu bekleme modu kapatılınca anında kapanır. ekranda mesaj çıkmaz.

Kaç gündür ödemeden geri döndüm dün almaya karar verdim indirim bitmiş :)

Kaç gündür ödemeden geri döndüm dün almaya karar verdim indirim bitmiş :)
Ben de az daha almıyordum. Evimde 2 adet 43 inç ve 1 adet 32 inç m7 moitörüm oldu. Ben m5 almak için bakarken, 1 m7 43 parasına 43 ve 32 aldım. Hayatta şunu öğrendim. Enfilasyonist bir ülkedeyseniz eğer, neyi alırsanız yanınıza kar kalır. İdeal bir ülkede aldığınız ürün ikinci elde aldığınız paranın altına satılırken, bizim ülkemizde aldığınız birim paranın üstüne gider. Dolar bazında zararda olsanız da, TL bazında karda görünürsünüz.

Bu monitörler bu fiyata bedava. Zira, hem 4k, hem akıllı, hem hoparlor var, hem de çok sayıda özelliği olan 65w şarj ederken, görüntü aktarabilen bir monitör.

Mac için harika. Windows için de.

Ben de az daha almıyordum. Evimde 2 adet 43 inç ve 1 adet 32 inç m7 moitörüm oldu. Ben m5 almak için bakarken, 1 m7 43 parasına 43 ve 32 aldım. Hayatta şunu öğrendim. Enfilasyonist bir ülkedeyseniz eğer, neyi alırsanız yanınıza kar kalır. İdeal bir ülkede aldığınız ürün ikinci elde aldığınız paranın altına satılırken, bizim ülkemizde aldığınız birim paranın üstüne gider. Dolar bazında zararda olsanız da, TL bazında karda görünürsünüz.

Bu monitörler bu fiyata bedava. Zira, hem 4k, hem akıllı, hem hoparlor var, hem de çok sayıda özelliği olan 65w şarj ederken, görüntü aktarabilen bir monitör.

Aynen öyle, indirim olduğu gibi çekeceğim yine

Usb-c den görüntü aktarabiliyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,068
Üyeler
183,943
Son üye
Emirhanx016
Geri