🔥İndirim Koş bir de kupon geldi. Erazer 4060 27.499 TL / 4070 35.499 TL / 5060 44.999 TL

Alan arkadaşlar sakın yanlış anlamasın bende diyorum ki Erazer markası Medion un Medion Alman markası ama Erazer Alman malı kadar kaliteli değil meğersen işin içinde Lenovo varmış. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
zaten bu ürünleri satışı daha bir yıl olmamış türkiye pazarında 2025 ocak diye geçiyor satışa başladıkları tarih ve üretim yeri çin nasıldır bilemem artık satın alanlar yada almayı düşünenler deneyimler :kekw:

400 liraya harici 4tb intenso hdd aldım, iptal ettiler thh gittim, haksız zenginleşme adı altında teknosa avukatları bana sardı.
Teknosa genelde elektronik ürünlerde değişim kararı çıktıysa , değişimde haksız kazanç diye dava ediyordu. Alıcıları pes ettirmek için yapıyorlar. Onda kazanamazlar da bunda kazanabilirler dostum. Fiyat farkı çok çünkü

İndirimi kaçırmışız, şu anki fiyatları oldukça tatsız.
Hala fiyatları iyi. Trendyolda 1000 tl kupon da var. bi bak sana çıkıyor mu?

1754162525101.webp

Hala fiyatları iyi. Trendyolda 1000 tl kupon da var. bi bak sana çıkıyor mu?

Alıntıyı görüntüle

Valla şimdi baktım bana da çıktı, güzel cihazmış ancak ben olsam biraz daha artırıp şunu alırım

donanım bakımından oldukça tatminkar, ekran güzel görünüyor.

Valla şimdi baktım bana da çıktı, güzel cihazmış ancak ben olsam biraz daha artırıp şunu alırım

donanım bakımından oldukça tatminkar, ekran güzel görünüyor.
10k fark .d

Kampanya ne zamana kadar devam edecek bilen varmı acaba
kupon için son 2 gün diyor. ama bence elini çabuk tut. dünden bugüne fiyatları değişti. hala mantıklı tabi ama yarına tekrar fiyatları değşebilir çok fazla satıyor sanıyorum ki. herkes her yerde konuşuyor

kupon için son 2 gün diyor. ama bence elini çabuk tut. dünden bugüne fiyatları değişti. hala mantıklı tabi ama yarına tekrar fiyatları değşebilir çok fazla satıyor sanıyorum ki. herkes her yerde konuşuyor
Eyvallah kral benim Kredi kartım yok birinden bulabilirsem aldırıcam taksit taksit ödeyeceğim

Geri