nasıl icraya verdi.Thh ye gittim hakkımı aradım, teknosa beni icraya verdi. Ağrısız başıma ağrı soktum.
nasıl icraya verdi.Thh ye gittim hakkımı aradım, teknosa beni icraya verdi. Ağrısız başıma ağrı soktum.
nasıl icraya verdi.
zaten bu ürünleri satışı daha bir yıl olmamış türkiye pazarında 2025 ocak diye geçiyor satışa başladıkları tarih ve üretim yeri çin nasıldır bilemem artık satın alanlar yada almayı düşünenler deneyimlerAlan arkadaşlar sakın yanlış anlamasın bende diyorum ki Erazer markası Medion un Medion Alman markası ama Erazer Alman malı kadar kaliteli değil meğersen işin içinde Lenovo varmış. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Teknosa genelde elektronik ürünlerde değişim kararı çıktıysa , değişimde haksız kazanç diye dava ediyordu. Alıcıları pes ettirmek için yapıyorlar. Onda kazanamazlar da bunda kazanabilirler dostum. Fiyat farkı çok çünkü400 liraya harici 4tb intenso hdd aldım, iptal ettiler thh gittim, haksız zenginleşme adı altında teknosa avukatları bana sardı.
Bu olabilir bak
Karşı taraf haklı o konuda.400 liraya harici 4tb intenso hdd aldım, iptal ettiler thh gittim, haksız zenginleşme adı altında teknosa avukatları bana sardı.
10k fark .dValla şimdi baktım bana da çıktı, güzel cihazmış ancak ben olsam biraz daha artırıp şunu alırım
![]()
Erazer Defender 17 P1 MD600008 Intel Ultra 7 240H 32GB RAM 2TB SSD RTX5060 17.3" 240Hz QHD IPS FreeD - Fiyatı, Yorumları
Erazer Defender 17 P1 MD600008 Intel Ultra 7 240H 32GB RAM 2TB SSD RTX5060 17.3" 240Hz QHD IPS FreeD yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
donanım bakımından oldukça tatminkar, ekran güzel görünüyor.
kupon için son 2 gün diyor. ama bence elini çabuk tut. dünden bugüne fiyatları değişti. hala mantıklı tabi ama yarına tekrar fiyatları değşebilir çok fazla satıyor sanıyorum ki. herkes her yerde konuşuyorKampanya ne zamana kadar devam edecek bilen varmı acaba
Eyvallah kral benim Kredi kartım yok birinden bulabilirsem aldırıcam taksit taksit ödeyeceğimkupon için son 2 gün diyor. ama bence elini çabuk tut. dünden bugüne fiyatları değişti. hala mantıklı tabi ama yarına tekrar fiyatları değşebilir çok fazla satıyor sanıyorum ki. herkes her yerde konuşuyor