❌İndirim Bitti! STOK BİTTİ // EĞİTİM İNDİRİMİ İLE SAMSUNG ODYSSEY OLED G6 G61SD 16.799 TL

hocam rica etsem karşılaştırabilmek adına görsel atabilme şansınız var mıdır monitör hakkında beğendiniz mi almaya değer mi?

sağdaki imzamdaki asus rog
soldaki 27" 240hz oled, arasında fotoğrafta ne kadar belli oluyor bilmiyorum da güzel fark var. Ama rog hiçte kötü değil, paneli çok kaliteli

Ekler

• WhatsApp Image 2025-07-13 at 17.09.12.webp
    WhatsApp Image 2025-07-13 at 17.09.12.webp
    804.3 KB · Hit: 244
sağdaki sanki daha iyi gibi :D

yok fotoğraftan o, renk olarak netlik olarak oled çok daha iyi ama, nit olarak asus ve asus ne kadar kaliteli panel kullanıyormuş onu da anladım, fark az :)

yok fotoğraftan o, renk olarak netlik olarak oled çok daha iyi ama, nit olarak asus ve asus ne kadar kaliteli panel kullanıyormuş onu da anladım, fark az :)
asusun panelleri mükemmel tuf vg249q kullanıyorum lenovo lg msi monitör kullandım hiçbiri asus kadar güzel renk vermiyor

eğitim kampanyası yine başladı ama monitör fiyatı 27k olarak görünüyor... sanırım indirim yapmayacaklar artık

arkadaşlar hdmi ile bağlantı yaptığımda tam oturmamış gibi duruyor çok denedim ama en fazla bu şekilde oturuyor sizde de böyle mi dp denemedim henüz

Ekler

• 1000013450.webp
    1000013450.webp
    1,000.1 KB · Hit: 71
arkadaşlar hdmi ile bağlantı yaptığımda tam oturmamış gibi duruyor çok denedim ama en fazla bu şekilde oturuyor sizde de böyle mi dp denemedim henüz
Aynen böyle hatta sallanan bir masanız varsa dp daha sıkıntılı,

Dp çıkıyor yerinden ama hdmı öyle görünsede onda bir problem yok

g60sd modelinde de böyle mi bilginiz var mı
Böyle bunların slotları. Biraz hassas gibi ama kullanırken bir sıkıntı yoktu bende 2 hafta sonra tekrar kavusucam da bana normalden bir tık sacma gelmişti DP hiç denemedim HDMI kullanın daha iyi DP den bu sürüm yüzünden.
HDMI 2.1 olması lazım dp 1.4 den iyi

Böyle bunların slotları. Biraz hassas gibi ama kullanırken bir sıkıntı yoktu bende 2 hafta sonra tekrar kavusucam da bana normalden bir tık sacma gelmişti DP hiç denemedim HDMI kullanın daha iyi DP den bu sürüm yüzünden.
HDMI 2.1 olması lazım dp 1.4 den iyi
Dp da 12 bit oluyor hdmı da 10 bit farkı anlayan varmı bilmiyorum fakat böyle bir avantajı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,764
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri