D3ATHLY
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,068
easy box windows uygulaması
Yabancıların "Touch the grass" diyerek harrasslamaya ve insanları kudurtmaya çalıştığı şeyi dümdüz Türkçeye çevirmiş eleman, bak vallahi diyorum @Tayfunns seni sinir etmeye çalışıyor hiç uğraşma raporla geç ban yiyecektir umarımdurduk yere benim anneme kufur ettin. col faresi ile anneye 5 cumle kufur bir mi. ne kadar iyi bir valo ve lol oyuncusu oldugunu belli ettin saygisiz , seviyesiz herif.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
geldi diger hayatsiz lol oyuncusu. az cikin kuma , topraga dokunun.
O zaman siteden kurulumunu mu yapacağız direk o zaman Windows'un OLED'ler için bir desteği herhalde.easy box windows uygulaması
anneye kufur eden sizler yiyeceksiniz zaten. merak etme. her birini raporladimYabancıların "Touch the grass" diyerek harrasslamaya ve insanları kudurtmaya çalıştığı şeyi dümdüz Türkçeye çevirmiş eleman, bak vallahi diyorum @Tayfunns seni sinir etmeye çalışıyor hiç uğraşma raporla geç ban yiyecektir umarım![]()
Herhangi bir forumda küfür ettiğimi bul, sana o hiç ulaşamadığın OLED monitörü hediye edeceğimanneye kufur eden sizler yiyeceksiniz zaten. merak etme. her birini raporladim
Masaüstü simge ögelerini kapatıyorum.Hocam simgeler kapalı ne demek ben bilmiyorum o kısmı cahilliğime verin![]()
gecmis olsun. benim ki yarin geliyor. ins bu tarz bir problem yasamamKargonun üzerine başka kargo düşürmüşler otomatik iadeye düştü şimdi de stok yok bakalım ne olacak
Kaydırma olayı bende de oluyor korumayla alakalıMonitörde bir benim mi gözüme takılmıştı bilmem ama arada dururken ekran bir sağa bir sola kayıyor gibi muhtemelen bu sanal çerçevenin yer değişmesi sonucu olan bir şey koruma ile alakalı. Ayrıca monitörü 1-2 dakika bıraktıgınızda otomatik parlaklık kısıyor
bunun arka ışığı nasıl açılıyor?
Link var mı dediğiniz tv içinDijitsu oled var yeni çıkmış 20k ister misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun ben de senin için kendi mailimi girmiştim demek ki gelmiyor bildirim, güle güle kullan.