❌İndirim Bitti! STOK BİTTİ // EĞİTİM İNDİRİMİ İLE SAMSUNG ODYSSEY OLED G6 G61SD 16.799 TL

durduk yere benim anneme kufur ettin. col faresi ile anneye 5 cumle kufur bir mi. ne kadar iyi bir valo ve lol oyuncusu oldugunu belli ettin saygisiz , seviyesiz herif.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geldi diger hayatsiz lol oyuncusu. az cikin kuma , topraga dokunun.
Yabancıların "Touch the grass" diyerek harrasslamaya ve insanları kudurtmaya çalıştığı şeyi dümdüz Türkçeye çevirmiş eleman, bak vallahi diyorum @Tayfunns seni sinir etmeye çalışıyor hiç uğraşma raporla geç ban yiyecektir umarım :D

easy box windows uygulaması
O zaman siteden kurulumunu mu yapacağız direk o zaman Windows'un OLED'ler için bir desteği herhalde.

Yabancıların "Touch the grass" diyerek harrasslamaya ve insanları kudurtmaya çalıştığı şeyi dümdüz Türkçeye çevirmiş eleman, bak vallahi diyorum @Tayfunns seni sinir etmeye çalışıyor hiç uğraşma raporla geç ban yiyecektir umarım :D
anneye kufur eden sizler yiyeceksiniz zaten. merak etme. her birini raporladim

Ekler

• 1752764970007.webp
    1752764970007.webp
    11.3 KB · Hit: 78
Kargonun üzerine başka kargo düşürmüşler otomatik iadeye düştü şimdi de stok yok bakalım ne olacak

Monitörde bir benim mi gözüme takılmıştı bilmem ama arada dururken ekran bir sağa bir sola kayıyor gibi muhtemelen bu sanal çerçevenin yer değişmesi sonucu olan bir şey koruma ile alakalı. Ayrıca monitörü 1-2 dakika bıraktıgınızda otomatik parlaklık kısıyor

Monitörde bir benim mi gözüme takılmıştı bilmem ama arada dururken ekran bir sağa bir sola kayıyor gibi muhtemelen bu sanal çerçevenin yer değişmesi sonucu olan bir şey koruma ile alakalı. Ayrıca monitörü 1-2 dakika bıraktıgınızda otomatik parlaklık kısıyor
Kaydırma olayı bende de oluyor korumayla alakalı

Tn kullanan va kullandıktan sonra kolay kolay tn kullanmaz, ips kullanan kolay kolay va tn kullanmaz, oled kullanan aynı şekilde tn va ips, e tekrar geri dönmez. İstisnalar kaideyi bozmaz. Örneğin gözünü rahatsız eder oled ips e geçersin, yada ben dikkat ederek kullanmak istemiyorum dersin 4-5 saat uyuyup monitör başına geçersin için rahat etmez ips e geçersin fakat oled deki keyfi hiçbirinde alamazamzsınız. Işık sızması ve renkler tekrar rahatsız etmeye başlayacak mutlaka. Gülü seven dikenine katlanır misali biraz dikkat ederek kullanın yeter. Zaten sürüyle önlem alınmış birazda siz dikkat edin olsun bitsin

bunun arka ışığı nasıl açılıyor?

Dijitsu oled var yeni çıkmış 20k ister misin?

Hayırlı olsun ben de senin için kendi mailimi girmiştim demek ki gelmiyor bildirim, güle güle kullan.
Link var mı dediğiniz tv için

Geri