Recep Baltaş'ın 9070XT ile 1 yıllık testi başladı ( 2 ay dayanamadı )

Her oyunda olması çok can sıkıcı oyüzden pc yi açmıyorum 5070 ti lı pc em var 4060 dan az %1 low alıyorum🤣
Üzücü bi yandan. o kadar başka kartlar varken eksta para harcayıp (40kdan bahsediyoruz 2 tane asgari maaş) bide böle sorunlarla uğraşıyoruz. sadece biz değil yurt dışındada var bu sorunlar. ekran kartları üreticileri daha çok s*dik yarıştırmaya başladılar. yok o önde yok ben öndeyim kafasında. eskisi kadar umurlarında deyil gibi kullanıcı deneyimi.

Her oyunda olması çok can sıkıcı oyüzden pc yi açmıyorum 5070 ti lı pc em var 4060 dan az %1 low alıyorum🤣
Reis Çarşamba günü bu video için mi katıldın foruma ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 ay iyi bile dayanmış bana drop girdiği an kart sarı siteyi boylardı :D
Çook çok merak ettiğim bir soru var en sevdiğiniz forum nedir ?

2 ay iyi bile dayanmış bana drop girdiği an kart sarı siteyi boylardı :D
Abart abart. AMD'de ne sorunlar var drop hiçbir şey.

Abart abart.
Çarşamba günü katıldığım nereden malum bu forumdaki yeni hesaplar hepsi hesabını banlattan kullanıcılar

Abart abart.
şuanda aktif olarak bu forumu daha çok seviyom. yeşil forumda noktalamadan dolayı 3-4 kere ceza yiyince bayıyo insanı XD

amacım sadece oyunsa 9070xt devam değilse 2.el 4080 yeterli

Çarşamba günü katıldığım nereden malum bu forumdaki yeni hesaplar hepsi hesabını banlattan kullanıcılar
Hocam o zaman o nick nedir ? NPC niki seçmeye çalışsam beceremem bu kadar. O mesajlara bu nick hiç yakışmadı. Ciddiye alamıyorum.

Video'un özeti; AMD bana 9060XT göndermedi, ben de elime geçen, donanımsal sorunlu 9070XT kartımın tüm sorunlarını sizlere sunuyorum, ayriyeten AMD tarafında en iyi üreticilerden birisi Sapphire markasını önermiyorum, video da tek haklı olduğu kısım FSR, o konuda da haklı.

Hocam o zaman o nick nedir ? NPC niki seçmeye çalışsam beceremem bu kadar. O mesajlara bu nick hiç yakışmadı. Ciddiye alamıyorum.
Random degil o nick bu nick i kurmamın sebebi direkt gireyim diye isim yazıyorum alındı diyor direkt salladım girdim

Random degil o nick bu nick i kurmamın sebebi direkt gireyim diye isim yazıyorum alındı diyor direkt salladım girdim
Hocam ne bu yani tüp kuyruğumu gireceğim diye bu nick seçilir mi ? Yazık. Sallamanın da bu kadarı. Benim randomlarımdan daha random olmuş.

Nvidia taraftarı beğeniye, AMD taraftarı gülücüğe boğacak şimdi bu başlığı :ROFLMAO:
Ülkede mouse kullanmakta zorlanan başbakan gördük, üniversitelerde 90 model pc var desene Recep beye 9070XT beğendiremedik. Sanki çok ucuz ya bir de fikir alıyoruz. Kart benim laptoptan pahalı.

Seninki kolpa gibi duruyor, PC açamıyorum nedir paranı hiçmi düşünmüyon? niye iade etmedin ozaman kartı, olm bu forumda ne biçim kullanıcılar var. Parayı havadan mı kazanıyorsunuz siz, %1 fps sorunum olsa kartı anında iade etmiştim öyle oyunmu oynanır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,207
Üyeler
186,458
Son üye
hyperion55
Geri