kutunun için yanında gelen yedek switchleri takıp deneyebilirsiniz space tuşu hassas aulada bende kullanıyorum ama backspace i yeni duydumArkadaşlar sert bastığımda yani sert dediğim çok sert değil bu sorunu fark edince yumuşak bastım ve öyle tekli bastığını fark ettim ama normal kullanımda çift basıyor bunu yazılımdan vs. düzeltebiliyor muyum?
Açıkçası hiç switch değiştirmedim nasıl olduğunu bilmiyorumda yazılımdan halledemez miyiz?kutunun için yanında gelen yedek switchleri takıp deneyebilirsiniz space tuşu hassas aulada bende kullanıyorum ama backspace i yeni duydum
yazılımda hassasiyet ayarı gibi bir şey yok switch sökmek çok basit bu videoda varAçıkçası hiç switch değiştirmedim nasıl olduğunu bilmiyorumda yazılımdan halledemez miyiz?
ama sen bu tuşu sökerken ilk başta yanlarındaki tuşları sök ve elinle tuşun iki yanından eşit şekilde yavaşça yukarı it ki stabilizer yuvalarını kırma daha sağlıklı oluryazılımda hassasiyet ayarı gibi bir şey yok switch sökmek çok basit bu videoda var
![]()
Değiştirdim, düzeldi. Teşekkürleryazılımda hassasiyet ayarı gibi bir şey yok switch sökmek çok basit bu videoda var
Alıntıyı görüntüle
Post automatically merged:
ama sen bu tuşu sökerken ilk başta yanlarındaki tuşları sök ve elinle tuşun iki yanından eşit şekilde yavaşça yukarı it ki stabilizer yuvalarını kırma daha sağlıklı olur
bişey değilDeğiştirdim, düzeldi. Teşekkürler