- Reaksiyon skoru
- 753
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Alanların yarısı takmış yarısı takamamisüst kısmı 360 desteklese tadından yenmez miş.![]()
Alanların yarısı takmış yarısı takamamisüst kısmı 360 desteklese tadından yenmez miş.![]()
Masa Altındaysa Çok Göze Batmadan İşini Görür .hee arka fanı mı diyodun ben ön fanı dedim. arka fanı tersten takmak iğrenç görünür ya zaten 360mm takılyıosa 3 lü egzoz fan demek aynı zamanda gerek yok hiç
Ön kısmına takmışlardır hocam, zaten ürün bilgileri kısmında yazıyor.Alanların yarısı takmış yarısı takamamis
tercih meselesi. ben asla masa altına koymam görsel daha önemli 1 fan hayat kurtarmaz sonucta.Masa Altındaysa Çok Göze Batmadan İşini Görür .
Aerocoolun fanları nasılBu kasayı da öneririm. Geçen hafta aldım, çok memnunum. type c, kontrol edilebilir fanlar, aura bağlantısı var. İç tasarımı gayet ergonomik ve geniş.
![]()
Aerocool D501a White 4x12cm A-rgb Fanlı, Ahşap Ön Panel Detaylı, Fiyatları ve Özellikleri
Aerocool D501a White 4x12cm A-rgb Fanlı, Ahşap Ön Panel Detaylı, en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
%100 de ses çok çıkıyor mu 2 3 aya alabilirimSerin ve sesiz çalışıyor. 10 dk lık stress testinde bile fan sesi işitmedim. istediğiniz bir test var ise yapabilirim.
Bu paraya bunu alsam 3 ay kendimle alay ederdim herhaldeBu kasayı da öneririm. Geçen hafta aldım, çok memnunum. type c, kontrol edilebilir fanlar, aura bağlantısı var. İç tasarımı gayet ergonomik ve geniş.
![]()
Aerocool D501a White 4x12cm A-rgb Fanlı, Ahşap Ön Panel Detaylı, Fiyatları ve Özellikleri
Aerocool D501a White 4x12cm A-rgb Fanlı, Ahşap Ön Panel Detaylı, en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kasanın görünüşü h5'ten güzel gibi ayrıca bu kasa niye bu kadar minnak duruyorBu paraya bunu alsam 3 ay kendimle alay ederdim herhalde
Fanlardaki CORSAIR yazısı olmasa daha güzel durur bence.
Senin sistemin foto varmıFanlardaki CORSAIR yazısı olmasa daha güzel durur bence.
Yok . Telefon kullanamıyom şu an. Kasa sol köşede. Elbet bir ara atacam. Ben de içini hiç çalışırken görmedim dahaSenin sistemin foto varmı