12lik klima önerir misiniz?

dyron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
231
ilk öncelikle marketlerdeki klimalar alınır mı birde bi sorum olcak de dietrich marka klima 27kya lınır mı

söylediğim marka ve baymak nasıldır hocam
İkiside iyidir bilindik marka al onun dışında nereyi soğutcağına bağlı çok büyük bir evi soğutacaksan önermem ben 12 lik kullanıyorum oda da değil ara yerde takılı ona rağmen soğutuyor ve samsung marka, baymak vs bu piyasanın zirvesi sanırım ama tavsiyeö hele büyükse 1 kere al güçlüsünü al ama bütveye göre tabi ki bütce yoksa dert edilcek bişi değil

daikinde uyku moduna alıyoruz 12 lik klimayı yine de odada oturamıyoruz felaket soğutuyor
daikini 27 dereceye ayarlıyoruz biz evde okuldayken viesmann vardı 16 dereceye ayarlıyoduk anca soğutuyodu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkiside iyidir bilindik marka al onun dışında nereyi soğutcağına bağlı çok büyük bir evi soğutacaksan önermem ben 12 lik kullanıyorum oda da değil ara yerde takılı ona rağmen soğutuyor ve samsung marka baymak vs bu piyasanın zirvesi sanırım ama tavsiyeö hele büyükse 1 kere al güçlüsünü al ama bütveye göre tabi ki bütce yoksa dert edilcek bişi değil
samsung baymak vs orta segment kalıyo mitsu ve daikin en üst

gree alabilirsin. arçelik beko vestel gibi firmalardan uzak dur. GREE/MİDEA üretimi klimalar olur. Ama benim önerim GREE marka olanı. Kesinlikle ama kışın falan alınmalı çünkü işçiliği baştan savma yapabiliyolar. Daikin de olur ben kaira kullanıyorum mesela memnunum. Vakum yapmıyo bu önermediklerim.

daikini 27 dereceye ayarlıyoruz biz evde okuldayken viesmann vardı 16 dereceye ayarlıyoduk anca soğutuyodu

samsung baymak vs orta segment kalıyo mitsu ve daikin en üst
Sebebi vakumlama yapılması yapılmaması. Bizde kaira marka klima var 25e alsan odada duramazsın ama beko var mesela bi tanıdıkta bizim 25 gibi sogutmuyor

gree alabilirsin. arçelik beko vestel gibi firmalardan uzak dur. GREE/MİDEA üretimi klimalar olur. Ama benim önerim GREE marka olanı. Kesinlikle ama kışın falan alınmalı çünkü işçiliği baştan savma yapabiliyolar. Daikin de olur ben kaira kullanıyorum mesela memnunum. Vakum yapmıyo bu önermediklerim.

Sebebi vakumlama yapılması yapılmaması. Bizde kaira marka klima var 25e alsan odada duramazsın ama beko var mesela bi tanıdıkta bizim 25 gibi sogutmuyor
bizim ev ayrıyetten aşırı sıcak o halde soğutuyor klima yokken evin içi 36.5 37 görüyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,105
Üyeler
188,879
Son üye
dlzdma
Geri