Netspeed internet iyi midir?

Teknosanet nasıldır? Netspeed pahalıya geliyor TürkNet ile aynı fiyat
Deneyimlemediğim ISS hakkında fikir belirtmem doğru olmaz. Ama yıllarca Ankara'da netspeed kullandım 1 gün bile bağlantı ve ping problemi yaşamadım. Bölgeniz burada en büyük etken.

Deneyimlemediğim ISS hakkında fikir belirtmem doğru olmaz. Ama yıllarca Ankara'da netspeed kullandım 1 gün bile bağlantı ve ping problemi yaşamadım. Bölgeniz burada en büyük etken.
nasıl yaşamadın arkadaş haziranda 17 gün boyunca sistemleri çöktü, sen farklı bir evrendemi yaşıyorsun, telefondan sonra iss fanboyluğu da çıktı.

nasıl yaşamadın arkadaş haziranda 17 gün boyunca sistemleri çöktü, sen farklı bir evrendemi yaşıyorsun, telefondan sonra iss fanboyluğu da çıktı.
Millete bilip bilmeden niye atar gider yapıyorsun sen gepçuk sen vdsl kullanıyorsan adam napsın fiberler için o süre 5 gün bile değildi bende netspeedliyim hala kullanıyorum 4 yıldır kullanıyorum totalde 1 kez sorun oldu onda da koca firma DDOS yedi hemde TÜRK TELEKOMdan ondan sonra omurgalarını atlantisnet altyapısına taşıdılar gepçuk gepçuk konuşup @TechGuy ı fanboylukla yargılıyor türkiyede sağlam 4 5 firmadan 3 büyüklerden olmayan 2 3 firmadan birisi zaten netspeed call centerı olan nadir ana olmayan isslerden birisi. Söylediğin sorun olduğunda aradım kullanamadığım günleri iade ettiler fiyat olarak. Sorun bittikten sonraki gün yaptım bunu. Sen sorun yaşayınca herkes yaşayacak mı sanıyorsun ampül kafalı.

Son 2 yıldır Vodafone Fiber kullanıyorum o konudan haberim yok. Geçmiş zaman falan. Kime diyorum.

@DA-Tech

Teknosanet nasıl? Hizmetleri nasıl bir sorun çıkınca muhattap olabilecek birisi var mı. İnternet hızını tam veriyor mu
İnternet hızını fazla fazla veriyor. Bir sorun olduğunda karşında muhatap buluyorsun. Öyle müşteri hizmetlerinde dakikalarca bekleyip bir sonuç alamama gibi bir durum kesinlikle yok. Ve 200 Mbps hızında internetin en hızlı olduğu internet servis sağlayıcısı şu anda.

İnternet hızını fazla fazla veriyor. Bir sorun olduğunda karşında muhatap buluyorsun. Öyle müşteri hizmetlerinde dakikalarca bekleyip bir sonuç alamama gibi bir durum kesinlikle yok. Ve 200 Mbps hızında internetin en hızlı olduğu internet servis sağlayıcısı şu anda.
Yalovada oturduğunuzu belirtmişsiniz İstanbulda da aynı şey geçerli olur mu

Ben bir süre kullandım Netspeed ilk yıl oldukça başarılı hizmet sundular, sonra bam başka bir firma geldi. :( Kapattırıp başka İSS geçiş yaptım...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,228
Üyeler
183,248
Son üye
selim141
Geri