Asus Rog Strix Scope NX Ten MCHose G75 Pro ya geçilir mi?

Hocam zaten epey kararsızım elimdeki asusu satıp mchose a geçip geçmemekle ilgili, hatta klavyeyi yedekte tutsam mı diye düşünüyorum. Ne diyorsunuz elimde bu ürün varken geçeyim mi geçmeyeyim mi? MCHose g75 pro nun switch sesi rahatsız eder mi?
Cabbage tofu v2 o kadar sesli değildir linear switch videolarda kamera dibinde ses seviyesi yüksek net bir sonuç alamazsın

Cabbage tofu v2 o kadar sesli değildir linear switch videolarda kamera dibinde ses seviyesi yüksek net bir sonuç alamazsın
Hocam asus scope nx ten geçilir mi peki bilek desteği ile kullandım uzun yıllar, alışabilir miyim?

Hocam asus scope nx ten geçilir mi peki bilek desteği ile kullandım uzun yıllar, alışabilir miyim?
Ben alıştım kişiye bağlı bir durum olmadı harici 75 lik klavyeler için bilek destekleri var onlardan alırsın

Ben alıştım kişiye bağlı bir durum olmadı harici 75 lik klavyeler için bilek destekleri var onlardan alırsın
Bilek desteği ne alınız link verebilir misiniz?

Peki elimdeki Asus Rog Strix Scope Nx Delux Klavyeyi satmalımıyım yoksa yedekte dursun mu ne dersiniz? @Cakrash @Ben10

Elinizdeki klavye iyi bir klavye değil mi zaten bozulduysa geçin tabi ama bozulmadıysa mantıksız.
İyi bir klavye bana göre, bozulmadı da hem tkl hem de güncel kablosuz bluetooth lu bir klavye kullanma isteğim var.

Klavyeden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,237
Üyeler
183,079
Son üye
Eyelpi7
Geri