Lg monitör iyi midir?

LG monitörleri kalitesini bilmiyorum ama bu monitör iyi gibi duruyor. Samsung ve viewsonic'e de baktım en çok gözümü kesen bu oldu sizce almaya değer mi? Asus monitörleri de fazla güvenemiyorum. Forumlarda redditte falan baktım asus'dan ne çıkacağı pek belli değil gibi
Fiyatında çok daha iyi monitörler var. Samaung eğitim indirimi ile 11 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin.

Alacağım monitörde gsync olmasını istiyorum senin söylediğin monitörde maalesef yok
Kanka bahsettiği monitörü kullanıyorum özellik olarak yazmıyor bazı satıcılar ama G Sync özelliği mevcut o monitörde

Ne kadar zamandır kullanıyorsun? Herhangi bir sıkıntı var mı şu an çünkü pazar günü PC alacağım da güzel bir şey almak istiyorum.
Kanka daha yeni 1 hafta olacak işte hiçbir sıkıntısı problemi yok yani kutu çıkışı testlerde vs. bir sorun görmedim ve oyunlarda falan da gayet akıcı. Renkler de süper açıkçası tavsiye ederim ama fabrika çıkış problemli ürün (her marka/modelde olabileceği gibi) gelmezse bu söylediklerim geçerli tabii ki.

Geri