Kasam için işlemci soğutucu önerisi

bertuğ1212

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
178
Deepcool cg530 kasam var ve 7500f işlemcim var kasamın fanları ile birlikte sıvı veya kule tipi soğutmayı aynı renkte nasıl kullanabilirim

Kapsamdaki fanların bağlandığı yerden 3 adet fazla fan giriş yeri var fanların RGB portunu oraya taksam diğer soketleride birleştirip CPU fana taksam olurme
Phantom sprit işini görür ayni renk olarak kontrolcü ya da anakarta takarsin argb hepsinayni yanar

Kapsamdaki fanların bağlandığı yerden 3 adet fazla fan giriş yeri var fanların RGB portunu oraya taksam diğer soketleride birleştirip CPU fana taksam olurme
Oler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten öyle takılır cpu pini birlestirip (2 adet) CPU fan takiyorsun argb de bosluklarina takarsin

Buna RGB kablosunu diğerinede cpu kablosunu bağlayacağım yani

Ekler

• 1000009222.webp
    1000009222.webp
    179.1 KB · Hit: 17
Deepcool cg530 kasam var ve 7500f işlemcim var kasamın fanları ile birlikte sıvı veya kule tipi soğutmayı aynı renkte nasıl kullanabilirim
Estetik olarak EVO modeli daha estetik duruyor kısa bir dönem kullanmıştım. Siyah ise kasanız camdan sevesi geliyor insanın ahahsjsdhj

Estetik olarak EVO modeli daha estetik duruyor kısa bir dönem kullanmıştım. Siyah ise kasanız camdan sevesi geliyor insanın ahahsjsdhj

Hocam bütçem 1800

Hocam bunu almayı düsünüyorum dediğiniz gibi çok güzel gözüküyor ama fanlarındaki ışıkların rengi değişebiliyormu

Hocam bunu almayı düsünüyorum dediğiniz gibi çok güzel gözüküyor ama fanlarındaki ışıkların rengi değişebiliyormu

Bunu Al Yeterlidir .

Hocam sorunu anlamamıssınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten onu alıcam
Anakartıj destekliyorsa kontrolcü alman lazım sanırım veya her anakart markasının kendi uygulaması vardı rgb ayarı için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,049
Üyeler
184,098
Son üye
Mustyy17
Geri