bertuğ1212
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 178
Deepcool cg530 kasam var ve 7500f işlemcim var kasamın fanları ile birlikte sıvı veya kule tipi soğutmayı aynı renkte nasıl kullanabilirim
Phantom sprit işini görür ayni renk olarak kontrolcü ya da anakarta takarsin argb hepsinayni yanarDeepcool cg530 kasam var ve 7500f işlemcim var kasamın fanları ile birlikte sıvı veya kule tipi soğutmayı aynı renkte nasıl kullanabilirim
Phantom sprit işini görür ayni renk olarak kontrolcü ya da anakarta takarsin argb hepsinayni yanar
OlerKapsamdaki fanların bağlandığı yerden 3 adet fazla fan giriş yeri var fanların RGB portunu oraya taksam diğer soketleride birleştirip CPU fana taksam olurme
Estetik olarak EVO modeli daha estetik duruyor kısa bir dönem kullanmıştım. Siyah ise kasanız camdan sevesi geliyor insanın ahahsjsdhjDeepcool cg530 kasam var ve 7500f işlemcim var kasamın fanları ile birlikte sıvı veya kule tipi soğutmayı aynı renkte nasıl kullanabilirim
Hocam bütçem 1800Estetik olarak EVO modeli daha estetik duruyor kısa bir dönem kullanmıştım. Siyah ise kasanız camdan sevesi geliyor insanın ahahsjsdhj
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.www.gaming.gen.tr
Ben sadece biraz daha estetik katmak için tavsiye etmiştim.Hocam bütçem 1800
Hocam bunu almayı düsünüyorum dediğiniz gibi çok güzel gözüküyor ama fanlarındaki ışıkların rengi değişebiliyormuEstetik olarak EVO modeli daha estetik duruyor kısa bir dönem kullanmıştım. Siyah ise kasanız camdan sevesi geliyor insanın ahahsjsdhj
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.www.gaming.gen.tr
Phatom spiritDeepcool cg530 kasam var ve 7500f işlemcim var kasamın fanları ile birlikte sıvı veya kule tipi soğutmayı aynı renkte nasıl kullanabilirim
Hocam sorunu anlamamıssınızPhatom spirit
Zaten onu alıcamHocam sorunu anlamamıssınız
Hocam bunu almayı düsünüyorum dediğiniz gibi çok güzel gözüküyor ama fanlarındaki ışıkların rengi değişebiliyormu
Anakartıj destekliyorsa kontrolcü alman lazım sanırım veya her anakart markasının kendi uygulaması vardı rgb ayarı içinHocam sorunu anlamamıssınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten onu alıcam