Android OMİX X6 Geekbench 6 sonuçları...

Linçlediğiniz her şey için utanın, örneğin bu telefonda her telefonda olması gereken deprem gibi afet uyarı sistemi kendiliğinden hazır ve nazır bir şekilde var, tastamam da çalışmakta:

Screenshot_20250810-224442.webp
Screenshot_20250810-224318.webp
Screenshot_20250810-224347.webp
Screenshot_20250810-224403.webp

Bazılarının amacı elma yemek değil, bağcıyı dövmek...

Linçlediğiniz her şey için utanın, örneğin bu telefonda her telefonda olması gereken deprem gibi afet uyarı sistemi kendiliğinden hazır ve nazır bir şekilde var, tastamam da çalışmakta:

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Habu android 7de vardı çalışıyordu da tüm telefonlarda var tek sana özel değil custom romlarda bile çalışıyor deprem uyarı

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Olması gereken değil. Zaten var olan bir şey bu bildiğim kadarıyla her android telefonda. Omix X6'ya özgü bir şey değil.

Habu android 7de vardı çalışıyordu da tüm telefonlarda var tek sana özel değil custom romlarda bile çalışıyor deprem uyarı
Sende varsa iyi, yoksa sıkıntı, gerisini boşver....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olması gereken değil. Zaten var olan bir şey bu bildiğim kadarıyla her android telefonda. Omix X6'ya özgü bir şey değil.
Her telefoda var mıdır bilemem ama çoğu kişinin haberi bile yok, ben yazayım da ne derseniz deyin...

Bendeki diğer telefon olan Nubia Z18 LineageOs 15 işletim sisteminde de aynı şekilde neredeyse tıpatıp benzerlikte zaten:

Screenshot_20250810-231311_Ayarlar.webp

Lineage Os ve LibreOs çok iyi custom romlar zaten, ve her ikisinde de bu menü var... (en azından benim kurduklarımda )

Tasarım güzel , bu fiyata damla çentik kullanmamaları da güzel ama işlemci berbat. Tabletimde Unisoc T618 Tiger var , menüde , üst menüyü açarken bile kasılıyor, performansını beğenmiyorum.
Aslında işletim sistemi ve optimize edilmiş Kullanıcı Arayüzü versiyonu/çeşidi de çok önemli... Yazı donanımı koymuşlar ama yazılımı düzgün becerememişlerse eğer telefon veya tablet berbat olur. Fakat omix 6 gerçekten çok dengeli ve güzel çalışıyor, tüm donanımları da düzgün çalışıyor, zaten yazılımı o kadar sade ki aslında ben Lineage Os veya LibreOs sandım en başta, yazılım önmli kısaca.

Reeder, casper ve vestel... Bunlar yazılımı beceremeyen yerli montajcılar mesela, en azından ben öyle düşünüyorum. Fakat omix ile bunları karıştırmayın, ha bir de via x30 iyi yorumlara sahip, o istisna olabilir ama ben casper sevmediğimden es geçmiştim onu zaten.

Sade işlemci açısından yarım resim atmayın, ben tam atayım da hepsi gözüksün:

Alıntıyı görüntüle

Burada işlemci kadar hatta daha önemlisi telefonu / telefonları kıyaslıyoruz, var mı ücreti hesaplı ve g99 işlemcili güzel bir telefon önerin?
Omix çalışanı bu takmayın Fonlanmış da olabilir

Bu telefon bir efsane aslında :) Menüsü yağ gibi akıyor, uygulamalar anında yükleniyor, oyun için test etmedim ama diğer her şey için fazlasıyla yeterli, güzel bir cihaz.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Benzer özelliklere sahip 6gb ramli diğer telefonlarla kıyaslama:

Alıntıyı görüntüle
orta segment sosyal medya telefonu abartılmaya bile değmez

orta segment sosyal medya telefonu abartılmaya bile değmez
Ben bu telefonu 5000TL vererek sıfır aldım, var mı bu fiyata bu özelliklerde başka bi tane? Via x30 bundan neredeyse yarısı kadar daha pahalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,408
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri