Habu android 7de vardı çalışıyordu da tüm telefonlarda var tek sana özel değil custom romlarda bile çalışıyor deprem uyarıLinçlediğiniz her şey için utanın, örneğin bu telefonda her telefonda olması gereken deprem gibi afet uyarı sistemi kendiliğinden hazır ve nazır bir şekilde var, tastamam da çalışmakta:
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Bazılarının amacı elma yemek değil, bağcıyı dövmek...
Linçlediğiniz her şey için utanın, örneğin bu telefonda her telefonda olması gereken deprem gibi afet uyarı sistemi kendiliğinden hazır ve nazır bir şekilde var, tastamam da çalışmakta:
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Bazılarının amacı elma yemek değil, bağcıyı dövmek...
Sende varsa iyi, yoksa sıkıntı, gerisini boşver....Habu android 7de vardı çalışıyordu da tüm telefonlarda var tek sana özel değil custom romlarda bile çalışıyor deprem uyarı
Her telefoda var mıdır bilemem ama çoğu kişinin haberi bile yok, ben yazayım da ne derseniz deyin...Olması gereken değil. Zaten var olan bir şey bu bildiğim kadarıyla her android telefonda. Omix X6'ya özgü bir şey değil.
Aslında işletim sistemi ve optimize edilmiş Kullanıcı Arayüzü versiyonu/çeşidi de çok önemli... Yazı donanımı koymuşlar ama yazılımı düzgün becerememişlerse eğer telefon veya tablet berbat olur. Fakat omix 6 gerçekten çok dengeli ve güzel çalışıyor, tüm donanımları da düzgün çalışıyor, zaten yazılımı o kadar sade ki aslında ben Lineage Os veya LibreOs sandım en başta, yazılım önmli kısaca.Tasarım güzel , bu fiyata damla çentik kullanmamaları da güzel ama işlemci berbat. Tabletimde Unisoc T618 Tiger var , menüde , üst menüyü açarken bile kasılıyor, performansını beğenmiyorum.
Omix çalışanı bu takmayın Fonlanmış da olabilirSade işlemci açısından yarım resim atmayın, ben tam atayım da hepsi gözüksün:
Alıntıyı görüntüle
Burada işlemci kadar hatta daha önemlisi telefonu / telefonları kıyaslıyoruz, var mı ücreti hesaplı ve g99 işlemcili güzel bir telefon önerin?
Bende her biri farklı markaya ait olan 10'a yakın telefon var, eskisi, yenisi, karışık yaniOmix çalışanı bu takmayın Fonlanmış da olabilir
orta segment sosyal medya telefonu abartılmaya bile değmezBu telefon bir efsane aslındaMenüsü yağ gibi akıyor, uygulamalar anında yükleniyor, oyun için test etmedim ama diğer her şey için fazlasıyla yeterli, güzel bir cihaz.
![]()
Omix X6
Omix X6 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Benzer özelliklere sahip 6gb ramli diğer telefonlarla kıyaslama:
Alıntıyı görüntüle
Ben bu telefonu 5000TL vererek sıfır aldım, var mı bu fiyata bu özelliklerde başka bi tane? Via x30 bundan neredeyse yarısı kadar daha pahalı.orta segment sosyal medya telefonu abartılmaya bile değmez
Yok bu kesin omix te çalışıyor. başka açıklaması yok bu kadar ıq düşüklüğünün.Ben bu telefonu 5000TL vererek sıfır aldım, var mı bu fiyata bu özelliklerde başka bi tane? Via x30 bundan neredeyse yarısı kadar daha pahalı.