AlperenBlkk
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
- Konu Sahibi Konu Sahibi
oraya nerden bakıcam :/iGPU kapalı mı belki onla alakalıdır.
oraya nerden bakıcam :/iGPU kapalı mı belki onla alakalıdır.
ayarların ssni atarmısın bende yapim
açmammı lazım yoksa kapatmammıiGPU kapalı mı belki onla alakalıdır.
kalapılıdır o yoksa o fps leri göremeziGPU kapalı mı belki onla alakalıdır.
Kapatıcaksın. Google a anakart modeli igpu kapama veya off tarzı aratırsan bulursun direkt.açmammı lazım yoksa kapatmammı
Kapatıcaksın. Google a anakart modeli igpu kapama veya off tarzı aratırsan bulursun direkt.
Kapatıcaksın. Google a anakart modeli igpu kapama veya off tarzı aratırsan bulursun direkt.
bu videodaki gibi dgpuyu enabled yaptım bende 3de autoydu doğrumu yaptım sen anlarsınkalapılıdır o yoksa o fps leri göremez
dGPU yu ve iGPU kapatacaksın. Disabled olacak.bu videodaki gibi dgpuyu enabled yaptım dogrumu bende 3de autoydu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu videodaki gibi dgpuyu enabled yaptım bende 3de autoydu doğrumu yaptım sen anlarsın
dGPU only mode ve iGPUYU disabled yaptım ama girip baktıgımda yine auto olmusdGPU yu ve iGPU kapatacaksın. Disabled olacak.
Kendi kendine açılmaması lazım. Bios güncellediysen ondan olabilir.dGPU only mode ve iGPUYU disabled yaptım ama girip baktıgımda yine auto olmus
güncellemedim biosu 2kere yaptım yine auto oluyor:/Kendi kendine açılmaması lazım. Bios güncellediysen ondan olabilir.