❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 12/8 indirimleri başladı

Kafa bandından çektim bir tane , dursun kenarda yürüyüş falan yaparken kullanırım iyi olur şapka gibi. Bluetooth uyku bantları 700 tl falan , aynı fiyat güzel gibi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok aman aman bir ses vermiyor. Ama neticede hoparlör illaki ses verecektir. Mesela metroya binsem kullanmam ama deniz kenarı havuz kenarı yürüyüş bisiklet vs. aktiviteler için harika çünkü çevreyi de rahatlıkla duyabiliyorsunuz.
Aldım bir tane :D Sabah yürüyüşlerinde güzel olur. Memnun musunuz üründen ? Şarjı iyi gidiyor mu ?

H2039bg kafa ve kulağı tam kavramayan 2 türlü kablosuz bağlantısı sorunlu ve geçikmekli olan bir model 500 tl olsa gene almam 6 ay önce 1200 tl ye almıştım direkt iade ettim almayın sakın

Kafa bandından çektim bir tane , dursun kenarda yürüyüş falan yaparken kullanırım iyi olur şapka gibi. Bluetooth uyku bantları 700 tl falan , aynı fiyat güzel gibi duruyor.

Aldım bir tane :D Sabah yürüyüşlerinde güzel olur. Memnun musunuz üründen ? Şarjı iyi gidiyor mu ?

Valla ben üründen cok memnunum genelde aracımı temizlerken ve yürüyüş sırasında taktım yarı yolda bırakmadı umarım memnun kalırsınız sizde malzeme kalitesi şaşırtacak emin olun

kulaklıgını aldım da iade ediyor herkes çok mu kötü kulaklık ya

tesekkur ederim konuyu gorup bunları aldım

Ekler

• WhatsApp Image 2025-08-12 at 18.10.39.webp
    WhatsApp Image 2025-08-12 at 18.10.39.webp
    41.5 KB · Hit: 76
H2039bg kafa ve kulağı tam kavramayan 2 türlü kablosuz bağlantısı sorunlu ve geçikmekli olan bir model 500 tl olsa gene almam 6 ay önce 1200 tl ye almıştım direkt iade ettim almayın sakın
hocam harbimi diyosunuz ya, yeni çektim

kulaklıgını aldım da iade ediyor herkes çok mu kötü kulaklık ya
hocam harbimi diyosunuz ya, yeni çektim
Sorunlu ürün gelmiştir arkadaşa çok onyargılı olmayin bende biraz araştırdım iyi olduğu söyleniyor

Gelince incelerim sorunlu ise iade ederim ama pek sanmıyorum sorunlu olacağını teknoloji şans isi 2 3 kişiye kötü gelir sonra heryerde kötülemeye başlarlar

Sorunlu ürün gelmiştir arkadaşa çok onyargılı olmayin bende biraz araştırdım iyi olduğu söyleniyor

Gelince incelerim sorunlu ise iade ederim ama pek sanmıyorum sorunlu olacağını teknoloji şans isi 2 3 kişiye kötü gelir sonra heryerde kötülemeye başlarlar
bakcaz hocam haklisiniz bende incelemesini geldigi gun yaparim. sagolun tekrardan iyi aksamlar

ve ayrica hocam ilk defa kotu yoruma denk geldim ben şahsen, youtube taki inceleme videolarinin altindaki yorumlar baya olumlu

tesekkur ederim konuyu gorup bunları aldım
hayirli olsun hocam

Geri