- Konu Sahibi Konu Sahibi
6sında verdiklerim daha gelmedi benim8inde sipariş vermiştim bugün geldi bana sakura pembe keycaps sipariş etmiştim
6sında verdiklerim daha gelmedi benim8inde sipariş vermiştim bugün geldi bana sakura pembe keycaps sipariş etmiştim
Fazla detaylı çekemiyorum iş yerindeyim hocam idare et6sında verdiklerim daha gelmedi benimfotoğraf atar mısınız
Teşekkür ederim. Fotoğrafta güzel gözüküyor, baskı ve malzeme kalitesi nasıl sizce? Ayrıca kargo takip kısmını da paylaşabilir misiniz? Benim kargonun uçak ülkeye girdi gözüküyor 8inde ama hala hareket yok.Fazla detaylı çekemiyorum iş yerindeyim hocam idare etAlıntıyı görüntüle
Baskı ve malzeme kalitesini beğendim beklediğimden iyiydi adamlar güzel işlemiş.Teşekkür ederim. Fotoğrafta güzel gözüküyor, baskı ve malzeme kalitesi nasıl sizce? Ayrıca kargo takip kısmını da paylaşabilir misiniz? Benim kargonun uçak ülkeye girdi gözüküyor 8inde ama hala hareket yok.![]()
Teşekkür ederim. Fotoğrafta güzel gözüküyor, baskı ve malzeme kalitesi nasıl sizce? Ayrıca kargo takip kısmını da paylaşabilir misiniz? Benim kargonun uçak ülkeye girdi gözüküyor 8inde ama hala hareket yok.
bende dragon istiyorum bulamaz mıyım yaFazla detaylı çekemiyorum iş yerindeyim hocam idare etAlıntıyı görüntüle
Belki stok gelebilir ara ara kontrol etmek lazım kırmızı alıcaktım normalde stokdan dolayı bunu çektim bendebende dragon istiyorum bulamaz mıyım ya![]()
Az önce sms geldi, 6 ağustos tarihli bir siparişimi kargoist almış.Ulan benimki gümrükte takıldı geçmiyor kafayı yedirticek bana
Bir benimkini alamadilar valla çözemedim gittiAz önce sms geldi, 6 ağustos tarihli bir siparişimi kargoist almış.
Benim siparişim de aynı durumda , bekleyelim hocam 4 günde Türkiye'ye geldi gecikme olsada sorun olmaz.Bir benimkini alamadilar valla çözemedim gitti
Ya hocam valla çözemedim ya bizim bu bahtsizlik n'olacak bir shenzende patladik bide bunda patlıcaz epomakerda keza valla şansımız yaver gitmiyorBenim siparişim de aynı durumda , bekleyelim hocam 4 günde Türkiye'ye geldi gecikme olsada sorun olmaz.