Bir arkadaş söyledi dynatab geldi sorunsuz kullanıyor şu an şansımı denerim baktım yine sorunlu geldi keycap batarya yedeklerim olur hatta söküp F75'i ilave batarya bile yapabilirim satabilirim bedavaya getirebilirim
Ekstradan elimde mesela F75 vardı Aula onun switchlerini yeniledim bu sayede
yaptım onlarıda imha videosu çekmeden önce kurcalamıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba,
Ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederiz, yaşadığınız sorunlardan dolayı duyduğunuz hayal kırıklığını tamamen anlıyoruz.
Açıklığa kavuşturmak gerekirse, olası bir çözüm durumunda yapılacak iade/geri ödeme tutarı, satın aldığınız zamandaki indirimli fiyat üzerinden hesaplanacaktır; mevcut perakende fiyat üzerinden değil.
Ayrıca, kargolama süresinin sizin için büyük bir sıkıntı olduğunu ve değişimlerde yaşanan tekrar eden sorunlardan ötürü özür dileriz. Size ek bir hayal kırıklığı yaşatmadan uygun bir çözüm bulmak istiyoruz.
Teklif edebileceğimiz bir seçenek: Klavyeyi yerel bir tamirciye götürüp sorunun çözülebilip çözülemeyeceğini öğrenmeniz. İyi niyet göstergesi olarak, sonraki alışverişinizde kullanabileceğiniz 32 dolarlık mağaza kredisi iadesi yapabiliriz; umarız böylece ihtiyaçlarınıza daha uygun bir klavye bulabilirsiniz.
Ancak yine de değiştirilmiş bir ürün göndermemizi isterseniz, mevcut klavyeyi imha edip seri numarası görünen bir imha videosu göndermeniz gerekir. Video elimize ulaştıktan sonra yeni ürünü göndereceğiz. Lütfen kargo süresinin yine zaman alacağını unutmayın.
Hangi seçeneği tercih edeceğinizi bize iletirseniz, buna göre işlem başlatacağız.
Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz, bu durumu memnuniyetinizle sonuçlandırmayı umuyoruz.
Bana değişim klavye geldi şuan ondan yazıyorum ve hiçbir sorunu yok şuan için.
linear istemiştim ilk klavyem de tacticle idi sağolsunlar yollamışlar.
Benim kumarım burada biter
Bana değişim klavye geldi şuan ondan yazıyorum ve hiçbir sorunu yok şuan için.
linear istemiştim ilk klavyem de tacticle idi sağolsunlar yollamışlar.
Benim kumarım burada biter
Kargoyu kendileri karşılayacaklarını söylediler ve 33 dolar daha ödedim. İmha videosu atacak akşam ve sonra gönderecekler. Suya mı batırmak mantıklı yoksa kırmak mı?
Kargoyu kendileri karşılayacaklarını söylediler ve 33 dolar daha ödedim. İmha videosu atacak akşam ve sonra gönderecekler. Suya mı batırmak mantıklı yoksa kırmak mı?
Bataryayı çıkartıp suya batırmak daha mantıklı , isterseniz daha sonra pcb'yi kırabilirsiniz ben öyle yaptım. Express mı yoksa standart kargoyla mı gönderecekler ?
Merhaba ''UK'' ile başlayan kargolar çoğunlukla WeWorldExpress ile geliyor ve vergi çıkmıyor. Kargoya veriliş tarihinden itibaren 2-3 gün sonra hangi mil şirketi geleceği belli olur.
Bataryayı çıkartıp suya batırmak daha mantıklı , isterseniz daha sonra pcb'yi kırabilirsiniz ben öyle yaptım. Express mı yoksa standart kargoyla mı gönderecekler ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba ''UK'' ile başlayan kargolar çoğunlukla WeWorldExpress ile geliyor ve vergi çıkmıyor. Kargoya veriliş tarihinden itibaren 2-3 gün sonra hangi mil şirketi geleceği belli olur.
O klavye alüminyum olduğu için 2 kilogramı geçiyor diye biliyorum o yüzden express kargo ile gönderiliyor. Express kargolarda vergi çıkma olasılığı çok yüksek.