Gameloop pubg mobile kasma sorunu

Reaksiyon skoru
11
gereksiz bir şekilde kasıyor anliyamadım yardımcı olucak varmı sistemim imzamda var

o sistemle normal gibi hocam keske kac fps aldigini ve gameloop 32 bit mi 64 bit mi diye belirtseydin
fps sürekli düşüyor hocam gameloop 64bit çünkü 32bit i bulamadım ayrıca normal mi? mobil oyun hocam nasıl normal

fps sürekli düşüyor hocam gameloop 64bit çünkü 32bit i bulamadım ayrıca normal mi? mobil oyun hocam nasıl normal
gameloop indirme yerinde 2. secenek diye hatirliyorum fps kactan kaca dusuyor mesela ve mobil oyun olmasi yuksek fps alacagin anlamina gelmez ozellikle optimizasyon sorunu olan emulatorde

gameloop indirme yerinde 2. secenek diye hatirliyorum fps kactan kaca dusuyor mesela ve mobil oyun olmasi yuksek fps alacagin anlamina gelmez ozellikle optimizasyon sorunu olan emulatorde
60 dan 30 lara 50 lere düsüyor 2.secenek yok maalesef

gereksiz bir şekilde kasıyor anliyamadım yardımcı olucak varmı sistemim imzamda var
gameloop zaten emulator.
yani telefon uygulamalarını bilgissayarda çlaıştırabileceğin bir program bu sebepden optimizasyonu zaten kötü.
optimizasyon eksikliği ile beraber pubg nin kendi optimizeside kötü.
ve emulator oyun yapısı sebebiyle işlemciyide çok fazla yoran bi oyun senin işlemcin çok geri kalmış :/
sisteminden olabilir gibi.

geçtiniz mi hocam
buyrun hocam

1755205231146.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,120
Üyeler
185,222
Son üye