Samsung mu iphone mu

s24 dicem de ama senin dediklerine göre iphone instagram falan iyi olur

İphone alırsan pişman olmazsın satıcağın zamanda iyi fiyata satarsın kullanımı kolay işletim sistemi mükemmel s24 de pişman olma olasılığın daha yüksek

Üniversiteye gitmeden önce telefonu değiştiresim var fakat şuan seçenekler olarak bi iphone 13 ve aynı fiyat bandında s24 var ikisi arasında kararsız kaldım ama genel olarak fotoğraf selfie çekmeyi seven birisiyim ayriyeten bazen video editleri yapıyorum hangisini alsam kararsız kaldım
sormanız hata s24 tabii ki.

17 çıkacak hocam 4 senelik cihaz Allah için el insaf ya, yaşından ölmedi de ne oldu? Performansı yeterli olabilir ancak eskidiği gerçeği değişmez
60 hz ekrandan devam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İphone alırsan pişman olmazsın satıcağın zamanda iyi fiyata satarsın kullanımı kolay işletim sistemi mükemmel s24 de pişman olma olasılığın daha yüksek
iphone kullanmadan sonra en son hangi android telefonu kullandınız ya da kullandınız mı merak ediyorum

60HZ olsun ona alıştık, kullanan da alıştı da 15'in altı mantıklı gelmiyor, hele ki fiyatları zaten çok yüksek

S3 Mini xD
insanlar 120 hz pubg oynuyor bilmem görmüş müsünüzdür hatta 165 hz telefonlar çıkıyor

artık arayüz de iphonedan daha iyi

instaya s serisinin son serilerinde fotoğrafı bozmuyor artık

120 hznin bana zararı var aslında 60 hz monitörümü oyun oynarken kullanamıyorum xD

Üniversiteye gitmeden önce telefonu değiştiresim var fakat şuan seçenekler olarak bi iphone 13 ve aynı fiyat bandında s24 var ikisi arasında kararsız kaldım ama genel olarak fotoğraf selfie çekmeyi seven birisiyim ayriyeten bazen video editleri yapıyorum hangisini alsam kararsız kaldım
Dostum gerçekten iphone 13 bu zamanda alınacak bir telefon değil s24 tabi ki daha mantıklı bir seçenek bu tartışmasız iphone 13 çağ dışı 60hz ekranı bile almamak için bir sebep ve nerdeyse 5 seneyi doldurucak yani 4gb ram artık yetersiz yani bunlara rağmen alıyosan oda senin problemin

Dostum gerçekten iphone 13 bu zamanda alınacak bir telefon değil s24 tabi ki daha mantıklı bir seçenek bu tartışmasız iphone 13 çağ dışı 60hz ekranı bile almamak için bir sebep ve nerdeyse 5 seneyi doldurucak yani 4gb ram artık yetersiz yani bunlara rağmen alıyosan oda senin problemin
elimdeki telefon 6 gb rami var iphonlerda ram ne ara bu kadar önemli oldu :)

s24 peynir ekmekle yenir güncelleme desteği bitene kadar kullanılır 6-7 yıl
Hocam hiç bir telefon 6-7 yıl garantisini vermez 4 yılın sonunda gelen güncellemerle birlikte ne olcağını bilmiyoruz

s24 dicem de ama senin dediklerine göre iphone instagram falan iyi olur
Hocam annemde s24 fe var kamera güzel fakat ön kamera ve akşamları kamera çok iyi yansıtmıyor iphone 13 yine günümüz şartlarında benim ihtiyacı karşılayalayilcek telefon şuan şuan da istanbuldan tanıdık abi iphone 13 pro max filan ayarlarız diyor 2. elden temiz güzel fiyatla

elimdeki telefon 6 gb rami var iphonlerda ram ne ara bu kadar önemli oldu :)

Hocam hiç bir telefon 6-7 yıl garantisini vermez 4 yılın sonunda gelen güncellemerle birlikte ne olcağını bilmiyoruz

Hocam annemde s24 fe var kamera güzel fakat ön kamera ve akşamları kamera çok iyi yansıtmıyor iphone 13 yine günümüz şartlarında benim ihtiyacı karşılayalayilcek telefon şuan şuan da istanbuldan tanıdık abi iphone 13 pro max filan ayarlarız diyor 2. elden temiz güzel fiyatla
İphone olunca ne oluyo ram 4gb yetmez bişeye bi oyun oynuyosun atıyorum başka bişrye girmen gerekti sıkıntı yaşarsın arkada çok bişey açamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,500
Üyeler
184,174
Son üye
nisa353535353
Geri