Recep Baltaş'ın Gönderisi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Aynı hocam yav gördüğün gibi belki dedim algısı gelişir ama hakaret edene anormal bir tipe denk geldim :D görmezden gele alıp devam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlamak istemiyor musun hocam, reflex v.b. neyse dedim zaten yukarda da, cudaya rakip bir özelliği olsaydı isteğiniz normal olurdu ama amd kartlar da ne yapay zeka ne matematiksel işlemler ne 3d modelleme nvidia ile yarışmayı geçtim işlev bile gösteremiyor bazen.
kimsenin umrunda dedgil zaten amd kart alan oyun için alıyor yapay zeka isteyen gider nvdia alır zaten ai nvdia bunu bilmeyenmi var ama oyun için amd çok cazip fiyatlara iyi performans veriyor üstüne amd 9080xt getiricek 32 gb bellek ile çok güzel fiyatlara bunuda unutmayın

75K mı bu fiyat normalmi Palit gamerock daha iyi sogutmada ve daha ucuz

Alıntıyı görüntüle
elma ile elma kıyaslaması yapıyoruz o yüzden prime asus ile asus prime kıyasladım

Aynı hocam yav gördüğün gibi belki dedim algısı gelişir ama hakaret edene anormal bir tipe denk geldim :D görmezden gele alıp devam

Anlamak istemiyor musun hocam, reflex v.b. neyse dedim zaten yukarda da, cudaya rakip bir özelliği olsaydı isteğiniz normal olurdu ama amd kartlar da ne yapay zeka ne matematiksel işlemler ne 3d modelleme nvidia ile yarışmayı geçtim işlev bile gösteremiyor bazen.
Tamam onu yapan zaten mecbur nvidia alıcak yapıcak bişey yok amd de ben günlük kullanıcı ya ucuz bir şekilde en fazla performansı vermeye yönelik kartlar

Recep'i Intel işlemcili ve NVIDIA ekran kartlı sistemler dışında sistemlerin bulunmadığı paralel bir evrene taşırsak aşırı mutlu olacaktır. Enteresan bir AMD düşmanı gerçekten. Bakmayın siz "AMD'nin işlemcilerine bir şey demiyorum mesela" dediğine. Intel azıcık belini doğrultabilse hemen işlemcilere de saplamaya başlar.

Alıntıyı görüntüle

Katılıyorum bu konuya, yıllardır bu forumdayım aynı problem burada da mevcut.
Ben kendimi bu kadar düşünmüyorum adama 7K koy NVIDIA al başın ağrımaz diyorum biri çıkıyor sen fanboysun :D TR nin genel sorunu sanırım.
nvidia kullanıp sorunu ınkar eden arkadaslarım var her iki taraftanda bazı kısıler ıcın gecerlı mesela ben 5 senedır amd kullanıyorum evet sorunları yasıyorum bıktırdı kendınden suan 6700xt kartım var 8gb falan demeden 3070 ya da 4060 3070ti vs. arayısına girdim arkadasımda 4060 var sorunlar neler soyle dıyorum sorum yok mıs gıbı calısıyo yok o yok bu tamam dedim geciştirdim kendım arastırdım sorun yasayan nvidia kullancıları da soylerse guzel olur

Yorumuna katılmıyorum. Ekonomik şartlar nedeniyle herhangi bir ürüne ulaşmak çok zor olduğu için kimse malına toz konduramıyor. Bu her alanda böyle. Ben şu ana kadar kendi malını objektif şekilde değerlendirebilen birine rastlamadım. Herkes kendi malını mükemmel görüyor.

Şikayet edenlerin çoğu üst seviye kartlar kullanan kişiler.
Daha büyük çoğunluk ise hali hazırda RX 580, GTX 1050, 1060, RTX 2060 ile gayet keyif alarak oyun oynuyorlar.
Bir çoğunun DLSS FSR'si şusu busu bile yok üstelik.

Yukarı doğru çıktıkça insanlara rahat batmaya başlıyor yazık.
Yok FSR'nin şurası böyleymiş, benim MFG'm seni dövermiş. Bla bla...

bir tık yanlış bir yorum aslında bu durum iki fanboy grubu içinde geçerli 5070 ti indirime girmiş konu açıyorum 9070xt varken alınmaz falan yazan insanlar var 9070xt f/p durumda üstüne bir de indirime girmiş nitro+ modeli çökün diyorum amd driverleri çöp wattman falan diyorlar nvidia kullanıp inkar eden çok insan var , amd kullanıp ta inkar eden insan var bizim ülkenin kronik sorunu kendi malını övme çabası.
kesinlikle öyle

Sistemi ilk topladığımda Red Devil 6700XT'm vardı. 1 kere çöktü o da Voltaj ayarı yaptıktan sonra. Daha sonra sattım SuprimX 3080 aldım. Yok ShadowPlay kapanıyor yok alınan klipleri kesince gri oluyor yok da yok. Biraz şans işi bu işler. He bir de üst seviyelere çıktıkça yok DLSS detaylarda 2 piksel az gösteriyormuş yok FSR 5 piksel azmış gibi oyun oynamak dışında sadece yerdeki taşların tanesini saymaya çalışanlar biraz da bu sorunları çıkıyor.

Bu arada watmann hatalarının çoğu gpu değil sistemle alakalı sorundu. Ama bunu insanlar fark edene kadar RDNA1 mimarisinin adı çok pis mimlendi.
özellikle psular.

Bu arada watmann hatalarının çoğu gpu değil sistemle alakalı sorundu. Ama bunu insanlar fark edene kadar RDNA1 mimarisinin adı çok pis mimlendi.
Bende RX590 vardı watman hatasını ilk ozamanlar yemiştim, 1.5 yıl idare ettim undervolt felan, sonra kartı satıp GTX1070 aldım aynı sistemde çökme felan olmamıştı, Tam olarak PSU yada RAM diyemeyiz, genellikle ekran kartından kaynaklı bir sorun insanlar uydurmuyor yani watmann gerçek driver sorunu.

Geri