60-65 Bin₺ Sistem önerisi

imzeo

80+
Reaksiyon skoru
110
Arkadaşıma sistem bakıyoruz. CS tarzı rekabetçi oyunlar oynuyor. Sadece kasa için 60 65bin tl ayıracak 1 ay içinde de sistemi almayı düşünüyor. Bu fiyata alınabilecek en mantıklı sistem ne olur? Yardımcı olur musunuz?
Hazır sistemde olur parça parca da toplayabiliriz.
Ekran kartı sadece NVIDIA düşünüyoruz

Arkadaşıma sistem bakıyoruz. CS tarzı rekabetçi oyunlar oynuyor. Sadece kasa için 60 65bin tl ayıracak 1 ay içinde de sistemi almayı düşünüyor. Bu fiyata alınabilecek en mantıklı sistem ne olur? Yardımcı olur musunuz?
Rami 16x2 6000mhz olan yap
anakart b650m r
ekran kartı 5070ti
işlemci 9700x

Bu fiyata daha iyisini bulamazsın şu anda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

67 oluyor

Rami 16x2 6000mhz olan yap
anakart b650m r
ekran kartı 5070ti
işlemci 9700x

Bu fiyata daha iyisini bulamazsın şu anda.

67 oluyor
Bu şekilde mi hocam? Peki bu fiyatlara 3XD işlemci bulamazmıyız? 70e zorlarsak

Cs2 için özellikle 3xd islemci önerdiler de

Ekler

• 1000124731.webp
    1000124731.webp
    93 KB · Hit: 20
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bu şekilde mi hocam? Peki bu fiyatlara 3XD işlemci bulamazmıyız? 70e zorlarsak

Cs2 için özellikle 3xd islemci önerdiler de
70 zorlayacaksan direkt buradan 7800x3d seç öyle al

Doğru

Bu sistemler fiyat ve parça kalitesi olarak daha iyi. Eğer bütçeniz yeterse değerlendirilebilir. 2500 TL fark ile 7800X3D modeline geçiş yapılabilir.

• Hahaha
70 zorlayacaksan direkt buradan 7800x3d seç öyle al

Doğru
Onu da secince 69.400 yapti hocam. Peki ekran kartinda 5070ti palitin 2 ayrı kartı var arada bin lira oynuyor bi farkları var mı?

Bu sistemler fiyat ve parça kalitesi olarak daha iyi. Eğer bütçeniz yeterse değerlendirilebilir. 2500 TL fark ile 7800X3D modeline geçiş yapılabilir.
Bunlara da bakayım hocam işlemci dışında yapmam gereken bir özellestirme var mı

• Beğen
Onu da secince 69.400 yapti hocam. Peki ekran kartinda 5070ti palitin 2 ayrı kartı var arada bin lira oynuyor bi farkları var mı?

Eğer illa 7800X3D olacak diyorsanız sadece onu almanız yeterli. Diğer parçalar bu fiyat bandında gayet kaliteli ve güzel. Fakat bana sorarsanız 9700X hali hazırda gayet yeterli ve güçlü bir model. Eğer bütçenizi zorluyorsa hiç dokunmanıza bile gerek yok. Ayrca, Gainward'ın 5070 Ti modeli Palit modelinden soğutma olarak daha iyi.

Pahalı olan üst seviye onu biliyorum ama aradaki farkı tam olarak nedir bilmiyorum.

Aradaki fark için de konu aç

Parça kalitesi iyi
gainward sorunlu model ve frisby kasa psu :D

Yanlış Bilgilendirme
Pahalı olan üst seviye onu biliyorum ama aradaki farkı tam olarak nedir bilmiyorum.

Parça kalitesi iyi
İki kasanında PSU'su benzer kaliteye sahip :D Bu bütçede yapacak bir şey yok maalesef, ayrıca Gainward modelinin sorunu nedir? Bilmediğimden soruyorum.

İki kasanında PSU'su benzer kaliteye sahip :D Bu bütçede yapacak bir şey yok maalesef, ayrıca Gainward modelinin sorunu nedir? Bilmediğimden soruyorum.
fsp = frisby ?!?!?!?!?
forumlara bak çok fazla ısınma ve coil whine sorunu okursun

Gainward'ın 5070 Python III modelini kullanıyorum, herhangi bir sorununu bende göremedim. Bildiğiniz sorunu söyleyebilir misiniz? Belki benim de fark etmediğim bir sorundur. En azından garanti sürecinde erken teşhis ile ilerlemiş olurum :ROFLMAO:

Parça kalitesi iyi

• Beğen
Gainward'ın 5070 Python III modelini kullanıyorum, herhangi bir sorununu bende göremedim. Bildiğiniz sorunu söyleyebilir misiniz? Belki benim de fark etmediğim bir sorundur. En azından garanti sürecinde erken teşhis ile ilerlemiş olurum :ROFLMAO:
Yukarı yazdım neden diye. Geçen hafta da forumdan biri özelden yazdı bana gainward 5070'i varmış ve 80 dereceyi görüyor aşırı fazla

En son incehesap'a yollayacaktı sonra ne oldu bilmiyom

14.5k
7.3k
32.6k
2k
3.9k
4k
5.7k
2.7k

70k civarında. Kaliteden ödün verme hocam o parayı veriyorsan.
Fason PSU, etkisiz kasa kullanma.
Hava akımı ürün sağlığı için çok önemli. Kaliteli fan, iyi kasa uzun ömürlü kullanım demek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,260
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri