- Reaksiyon skoru
- 948
Alınır Bence .klavye alınır mı
Alınır Bence .klavye alınır mı
Havit niye cokmuyor 1 TL ürün.yok diye mi acaba1 Tl ye ürün nasıl olmaz ne alıcaz biz![]()
Fuxi H3'ün aynı özellikli glow up hâli. Değişen bir şey yokUsta fuxi 7 çok mu kötü ya imzamdaki pusat lite RGB kablolu yoruyor beni kablodan dolayı
O yüzden aga başka niye olsun 1 TL ürün yoksa site çökmezHavit niye cokmuyor 1 TL ürün.yok diye mi acaba
İmzamdakinden iyi midir acaba?Fuxi H3'ün aynı özellikli glow up hâli. Değişen bir şey yok
Bilgim yokİmzamdakinden iyi midir acaba?
Peki fuxi h7 kafası büyük olana uyar mı? Troll değil cidden soruyorum ona göre iptal etmicem açıkçası malzeme kalitesi nasıl?Bilgim yok
Koltuk pahalanmis geçen ay 4800du kırmızı olan ise 4.5k vermişlerdi. RGB olan ben arkadaş aldırdım. 1aydir kullanıyor herhangi bi şikayeti yok.Bende alacamda düşündürüyor benide alsam mı almasam mı deri kumaş bana sorun değil otururken rahat mı önemli olan o
Hocam xdrive da iyi farkındayım da taşıma kapasitesi 130 üstü şart ya o yüzden bilemedim alsam mı almasam mı kalitesi nasıldırKoltuk pahalanmis geçen ay 4800du kırmızı olan ise 4.5k vermişlerdi. RGB olan ben arkadaş aldırdım. 1aydir kullanıyor herhangi bi şikayeti yok.
5k ne alınabilir de xdrive koltukları 6k veya biraz aşağısına düşüyor