- Reaksiyon skoru
- 948
Bugün Gerçekten Kötü Seçenekler Var .
Hocam ürünlerin H7 hariç hiçbirini bilmiyorumHocam klavye mouse kulaklık çektim diyorum birde koltuk mu çeksem kalitesi iyi midir
Usta fuxi 7 çok mu kötü ya imzamdaki pusat lite RGB kablolu yoruyor beni kablodan dolayıO zaman mesajı alıntılayacaksın ki zaten kimse de sormamış. Soru ekleri ayrı yazılır
Manyetik klavye de havitin %75 olan hiç indirime girdimi? Onu bekliyorum bende manyetik klavye hiç kullanmadim2100 liraya yapılabilecek en iyi kombo klavye ile fare olur
300 liraya membran. Diğerlerinden pek farkı olmaz300 liralık klavye fare seti alabilirim belki. Kaliteli midir idare eder mi?![]()
Bende alacamda düşündürüyor benide alsam mı almasam mı deri kumaş bana sorun değil otururken rahat mı önemli olan oKoltuk nasıl iyi midir? Koltuk lazım ama bu fiyatlara bilemedim. Bı de kumaş düşünüyordum bu deri sanirim
klavye alınır mıBugün Gerçekten Kötü Seçenekler Var .
Manyetik klavyeleri bilmiyorum. Ben hepsine mekanik diyordum da değilmişManyetik klavye de havitin %75 olan hiç indirime girdimi? Onu bekliyorum bende manyetik klavye hiç kullanmadim
Terletir muhtemelen o yüzden pek konforlu olmaz gibiBende alacamda düşündürüyor benide alsam mı almasam mı deri kumaş bana sorun değil otururken rahat mı önemli olan o