Bunu bende merak ediyorumpekı havıt h2002e pro mu h2002d mı
Bunu bende merak ediyorumpekı havıt h2002e pro mu h2002d mı
Test etmedim. Olur diye düşünüyorum. Malzeme kalitesi iyiPeki fuxi h7 kafası büyük olana uyar mı? Troll değil cidden soruyorum ona göre iptal etmicem açıkçası malzeme kalitesi nasıl?
O kulaklık Trendyol da Ağustos başında 400tl de düşmüştü de yorumlar iyi olmadığını görünce almamistim.Elimde redmi buds 6 active var alalı 1 seneye yaklaşıyo ses kalitesi iyi fakat ses seviyesi yeterli değil Havit TW984 ANC 400tl fiyata nasıl tatmin eder mi? normalde terertüt etmeden alırdım ama kulaklık ucu süngerli olunca pek kullanamıyorum rahat ettirmiyo sürekli düşüyo bunda öyle bi sorun olurmu diye tereddütlüyüm
Peki son olarak hocam ses kasma sorunu nasıl valorant CS2 vb oyunlarda önerdiğin ses programı var mıTest etmedim. Olur diye düşünüyorum. Malzeme kalitesi iyi
1 tane klavye fare var zatenÖnerilebilecwğiniz klavye ve mouse var mı ?
1K altına düşebilecek
QCY Modelleri Uygun Ve İyidir Gerek Yok Bence .alınır mı? kulaklık arkadaşlar 400 e
H7'nin sesini bilmiyorum. Ses programı olarak FxSound kullanıyorumPeki son olarak hocam ses kasma sorunu nasıl valorant CS2 vb oyunlarda önerdiğin ses programı var mı
Dolby atmos yada thx iş görür mü?H7'nin sesini bilmiyorum. Ses programı olarak FxSound kullanıyorum
Gerek yok derken alınmazmı yani 400eQCY Modelleri Uygun Ve İyidir Gerek Yok Bence .
H7 fena değil o fiyata test ettim lâkin sesi dışarı çok veriyor.H7'nin sesini bilmiyorum. Ses programı olarak FxSound kullanıyorum
Kablosuz mu önerdiğiniz mıH7 fena değil o fiyata test ettim lâkin sesi dışarı çok veriyor.
H2002P vs dahs msntıklı olur