Boyut fark e der mi?Klavye satacak varsa alabilirim.Özelden yazabilirsiniz
Bende aynı şekilde yaptım fakat 2 klavye birden mi kullanayım hocam evdekiler laf eder 1 tane yetmiyor birde 2 klavye kullanıyor diye 8k hz olayından dolayı kb900l aldım şahsen etki eder diye başka hiç bir sebebi yok kb884lden memnunum şahsenValla ikisinide aldım ben fps oyunu içinde KB900L daha iyi ama hem oyun hem genel kullanımda KB884L bence daha iyi
Havit Gamenote MS955WB hakkında yorumun nedir hocam?Valla ikisinide aldım ben fps oyunu içinde KB900L daha iyi ama hem oyun hem genel kullanımda KB884L bence daha iyi
Valla görünüş olarak benim hoşuma gitti biraz low level ama iyi iş yapar gibi duruyor ürünHavit Gamenote MS955WB hakkında yorumun nedir hocam?
Ne konuda üzer. Bende 3 senedir blackshark v2x var ama ieme geçtiğimden beri pek kullanmıyorum 1200e talibi de var, setupı kablosuza çevirmeye çalışıyom değmez mi 1100 h7 ye
ses ve mikrofon. indirim de bittiNe konuda üzer. Bende 3 senedir blackshark v2x var ama ieme geçtiğimden beri pek kullanmıyorum 1200e talibi de var, setupı kablosuza çevirmeye çalışıyom değmez mi 1100 h7 ye
siyahını 1000e alan arkadaşım var baya memnunHavit M9030 ULTRA saatini aldım kullanana veya alan varmı