Yardım İem kulaklık önerisi

benim attığım daha iyi sense den apple ses kartı alırsanız tam performansında kullanırsınız
Bilgisayarında type c girişi yok iste
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım oyunlarda ses kasmak için ve discorda bizle konuşmak için kulaklık arıyor
Rampage kulaklıktan geçiyor iem olsun istiyor
Bütçe 1400 Max
Bende sense ıem var alınır mı PlayStation için almıştım
@OverallTaken

https://shenzhenaudio.com/products/tangzu-wan-er-s-g-ii-10mm-dynamic-driver-in-ear-headphone Şuan aktif kullandığım bunu tavsiye ederim ses kalitesi çok iyi 3.5mm ve type c seçenekleri var

Ben de bunu kullanıyorum tavsiye ederim hocamın dediği gibi
Bende de bu model var ama daha önce slikonlu kulaklık kullanmadığım için mi bilmiyorum da iyice kulağa ittirmeden sesler çok tiz ve az geliyor. Kulağa hafif taktım olmuyor. Bu tarz kulaklıklar o şekilde mi kullanılıyor? Yoksa bana mı öyle geldi?

Bende de bu model var ama daha önce slikonlu kulaklık kullanmadığım için mi bilmiyorum da iyice kulağa ittirmeden sesler çok tiz ve az geliyor. Kulağa hafif taktım olmuyor. Bu tarz kulaklıklar o şekilde mi kullanılıyor? Yoksa bana mı öyle geldi?
Siz tam oturtamadınız bence veya kulağınıza uygun silikonu takmadınız.Ben %30 ses seviyesinde kullanıyorum ona rağmen çok yüksek

Bilgisayarında type c girişi yok iste

@OverallTaken
Type c den usb ye dönüştürücü alabilir sorun değil o

Siz tam oturtamadınız bence veya kulağınıza uygun silikonu takmadınız.Ben %30 ses seviyesinde kullanıyorum ona rağmen çok yüksek

Type c den usb ye dönüştürücü alabilir sorun değil o
Hocam hangisini alayım
Jak girişinden type c dönüştürücü olur mu

200 250 liralara kaliteli bir şey alsın uzun kullanır
Bu olabilir o zaman https://www.amazon.com.tr/Livx-Çevi...2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9zZWFyY2hfYXRm&psc=1

Ama apple dönüştürücü de alıcak bütçeyi aşmasın dedim

I hope this message finds you well.

I am writing to request that my order .....
be shipped to Turkey without incurring any customs duties or additional charges. I would greatly appreciate it if you could declare the shipment as a gift or use the lowest possible value on the customs declaration to minimize or avoid any customs duties.Also can you send my product with Yunexpress.

Please let me know if there are any additional steps I need to take to facilitate this process.
...... is my citizen number.
Thank you very much for your assistance. Best regards

Şu şekilde bir mail atacaksınız bu arada shenzhenaudio ya

En son Shenzen tarafında sıkıntılar yaşandı. Almadan önce bir araştırıp soruşturun mutlaka.

Bu olabilir o zaman https://www.amazon.com.tr/Livx-Çevirici-Dönüştürücü-Adaptör-LVA-OTGCF/dp/B09BR58151/ref=mp_s_a_1_2_sspa?crid=3V7UX49DNHMYL&dib=eyJ2IjoiMSJ9.6CcruKtTwtL1aKbe58BfzABdWeZUdUIP-OziMUwWKNU1MUiz_QGtFIyVPM5De6q3WhLqoQmeY19Jek7Vjiz05VGMQb_agjbLVROIejp1hkgyLEPfkV5cQutOs5Nw2NPk_tETKNrB54wev73ovp1H2ngAhvc75vrCU2kiE9xfWjTzmmJOuzcLIgj4b4C-ukUO0OR8WDR3tVtcRK0uIR0FOcW_xs-ohCvyFO7BNNUVmkB2BA-2Targ3T4RBJv4uTA48tRlyzVGe7YFhy1FDzvPvqzUwtHcVamGxv4q0jBZdoE.TKuSu1XsVhKcMIAe3osmGFuFxjVQM6fPtn5fEN6cWNM&dib_tag=se&keywords=type+c+to+usb&qid=1755693647&sprefix=type+c+to+usb,electronics,238&sr=8-2-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9zZWFyY2hfYXRm&psc=1

Ama apple dönüştürücü de alıcak bütçeyi aşmasın dedim

I hope this message finds you well.

I am writing to request that my order .....
be shipped to Turkey without incurring any customs duties or additional charges. I would greatly appreciate it if you could declare the shipment as a gift or use the lowest possible value on the customs declaration to minimize or avoid any customs duties.Also can you send my product with Yunexpress.

Please let me know if there are any additional steps I need to take to facilitate this process.
...... is my citizen number.
Thank you very much for your assistance. Best regards

Şu şekilde bir mail atacaksınız bu arada shenzhenaudio ya
Sense ıem alıyor

Arkadaşım oyunlarda ses kasmak için ve discorda bizle konuşmak için kulaklık arıyor
Rampage kulaklıktan geçiyor iem olsun istiyor
Bütçe 1400 Max
Bende sense ıem var alınır mı PlayStation için almıştım
KZ EDX Pro X mu wraith sense pro mu
Kzde ses kartı var mı

Geri