🔥İndirim Thrustmaster T128-X Xbox/pc Yarış Direksiyonu Seti 10.799TL

Ets vs için mozaya çıkmaya gerek yok bence ayrıca debriyaj ve vitesiniz olmayacak ama g29da da dd hissiyatı yok maalesef
Evet debriyaj vites yok farkındayım ama mozada g29 da olduğu gibi 2 adet altta kulakçık yok mu vites atmak için?

Direksiyon seti alınacaksa giriş seviye olarak G29 alınmalı.

Yanlış Bilgilendirme
Hm g29 alasım var takılmalık ama tak tuk sesten adam akıllı oynanmıyor sarmıyor R5 düşünüyorum ama oda baya pahalı napsam bilemedim
Güncel oyunların çoğunda FFB eskisine oranla çok daha iyi. Özellikl ACC, iRacing, Le Mans Ultimate, F1 24/25 FFB gayet tatmin edici seviyede.
Aslında o sertlik kimisi için avantaj bile. AC drift / *BeamNG Drive" yapanlar için özellikle ben yapmıyorum ama geri dönüşleri T300 yada DD'ye göre daha çok istedikleri gibiymiş.
Bunun pedalları sıkıntı. 3 olmaması değil. Kalite bakımından
Pedalları göründüğü kadar kötü değil aslında. Manyetik oluşları avantaj ama özellikle gaz pedalı çok kısa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G29 xbox uyumlu mu
Uyumlu evet.

Bu mu alınır yoksa ikinci el g920 mi
İkinci el G29
Pedal seti çok daha iyi G29'un.

Güncel oyunların çoğunda FFB eskisine oranla çok daha iyi. Özellikl ACC, iRacing, Le Mans Ultimate, F1 24/25 FFB gayet tatmin edici seviyede.
Aslında o sertlik kimisi için avantaj bile. AC drift / *BeamNG Drive" yapanlar için özellikle ben yapmıyorum ama geri dönüşleri T300 yada DD'ye göre daha çok istedikleri gibiymiş.

Pedalları göründüğü kadar kötü değil aslında. Manyetik oluşları avantaj ama özellikle gaz pedalı çok kısa.

Uyumlu evet.

İkinci el G29
Temiz g29 alıp takılmak da fena olmazda tak tuk ses yapıyor bilemedim napsam

Uyumlu evet.

İkinci el G29
G923 hakkında yorumunuz nedir ? İkinciel 11-12 civarına değer mi ?

G923 hakkında yorumunuz nedir ? İkinciel 11-12 civarına değer mi ?
Değer hocam,
Uzun yıllar G29'dan sonra G923'de ki trueforce benim için tatlı bir değişiklik oldu.
Ama ben rekabetçi sim yarışları yaptığım için genelde kapatıyorum trueforce'u.
Konsantremi bozuyor çünkü. :kekw:
Benim için olmasa da olur. Ancak güzel bir yenilik G29'a göre.
G29'un FFB olarak yaşadığı dezavantajları gidermeye çalışmışlar.
Özellikle yumuşak FFB'ler trueforce ile çok net hissediliyor.
Yoldaki hafif bir çatlağın üzerinden dahi geçseniz, lastikten gelen o yumuşak titreşimi direksiyonda hissediyorsunuz.
Casual oyuncu için çok iyi bence.
Ama trueforce özelliği her oyunda da yok maalesef,
Olan oyuların da FFB'si eğer iyi optimize ise gerçekten böyle tatlı bir hissiyat verebiliyor.
ACC/iRacing/F1/Forza Motorsport/EA WRC/Dirt Rally 2 buralarda trueforce var ve bildirimi çok iyi seviyede.
G29'un pedallarından da bir tık daha gelişmiş halde rekabetçi oyunlar için özellikle.

Değer hocam,
Uzun yıllar G29'dan sonra G923'de ki trueforce benim için tatlı bir değişiklik oldu.
Ama ben rekabetçi sim yarışları yaptığım için genelde kapatıyorum trueforce'u.
Konsantremi bozuyor çünkü. :kekw:
Benim için olmasa da olur. Ancak güzel bir yenilik G29'a göre.
G29'un FFB olarak yaşadığı dezavantajları gidermeye çalışmışlar.
Özellikle yumuşak FFB'ler trueforce ile çok net hissediliyor.
Yoldaki hafif bir çatlağın üzerinden dahi geçseniz, lastikten gelen o yumuşak titreşimi direksiyonda hissediyorsunuz.
Casual oyuncu için çok iyi bence.
Ama trueforce özelliği her oyunda da yok maalesef,
Olan oyuların da FFB'si eğer iyi optimize ise gerçekten böyle tatlı bir hissiyat verebiliyor.
ACC/iRacing/F1/Forza Motorsport/EA WRC/Dirt Rally 2 buralarda trueforce var ve bildirimi çok iyi seviyede.
G29'un pedallarından da bir tık daha gelişmiş halde rekabetçi oyunlar için özellikle.
Bende Forza Motorsport ve F1 25 de kullanıcam ama tek yarış oynamıyorum diğer zamanlarda kaldırıcam ve lobi'ler malum çarpışan oto, online hiç oynanmıyor. O sebep Moza R5 felan çıkmadan çözmek gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,424
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri