Shourd
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,881
Bu arada o sorunuzada cevap verim bence Anakart için 24P almak yeterli cpu için çoğu kişi kullanmıyor genelde görünmüyor ama istersen alabilirsin ekran kartında 4070 Ti veya 5090 kullanacaksan ve tek kabloyla bağlayacaksan 16+12 G89.PW16-121W.00 almalısın hem kablo yeterli olur hem de RGB’yi kablosuz kontrol edebilirsinHa yani siz Psu'dan gelen 16 pinlik tekli ekran kartının orijinal kablosunu bu strimer kablonun içine sokup o şekilde ekran kartına soktunuz. Fakat strimerin soketi devre dışı kaldı. Sadece rgb olarak yanıyor ve kontrol ediyorsunuz. Ama kablo olarak ekran kartı soketine orijinal psu kablosunu taktınız. Doğru dimi her şey ? Kusura bakmayın ben yazışma ortamında her şeyi tam olarak anlayamıyorum. Eğer durum böyleyse o halde 16 pinlik strimer kabloyu alayim ben ve sizin yaptığınız gibi yapayim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
24 pin anakart kablosunu alıyorum o halde yani şunu : https://www.incehesap.com/lian-li-strimer-wireless-24p-g89-pw24-1w-t-00-fiyati-75938/
İşlemci (Cpu) için sizce almaya gerek var mı ? Fikrinizi merak ettim. Genelde bakıyorum da çoğu insan kullanmıyor sanırım. Çünkü işlemci kablosu pek görünen bir kablo değil.
Ekran kartına gelirsek , yeni dizeceğim sistemde atx 3.1 psu olacak ve ekran kartıma tek kablo ile bağlayacam. Şu 600 watt güç veren kabloyu kullancam yani. 4070 Tİ kullanıyorum şuan. Yeni sisteme bu ekran kartını taktığım zaman tek kabloyla psuya bağlayacağım için 16+12 olanı almam gerekiyor dimi ? 5090 da alsam zaten yine aynı şekilde tek kabloyla bağlayacam.