9800X3D / 5070Tİ / HYTE70 Beyaz Sistem Öneri ve Yorum

55'bine 5070ti için abartılı bir fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu güzelim kasaya benim sıvı soğutucu sığmıyor :'(
Radyatör kalınlığınız kaç hocam? Üst panelde 28mm'ye kadar radyatör kalınlığı desteği var kasanın.

Kasanın neresi kötü anlamadım hocam?
Görsellik istiyorsanız başka, performans istiyorsanız başka tabi
Daha makul ama yine istediğiniz görselliği verebilecek bir diğer çözüm bu kasayı da önerebilirim;
Bakmışsınızdır gerçi ama bu da güzel bir kasa; Dragos North Evo Vision Plus LCD
4K değil elbette ama iyidir.

Hocam kasanın tek kötü tarafının fiyatı olduğunu söylediler. Yani 21 bin TL kasa için harcayacağına 5070Ti - 5080 yap daha iyi deniliyor.

Dragos kasalarını da inceledim. İyi iş çıkartmışlar fakat 4K'lık bir ekran söz konusu zaten fiyatının yarısı ekran. Ekransızlar 10 bin TL.

Herkes kasaya yüklenmiş ama zevk ve tercih meselesi arkadaşlar, bir sürü insan işlevin yanında görsele de önem veriyor.

Ben bu sistemde ram ve sıvı soğutucuyu değiştirirdim, görsel önemli olduğu iç,n Corsair Vengeance sıkıntılı bir model RGB sini ayarlayamayan sayısız insan var redditde vs, onun yerine yine beyaz g.skill ya da XPG ram daha iyi olur

MSI AIO lar da çok şikayet alan, sorun yaşatan ürünler, onun yerine Arctic Liquid Freezer 3 pro ya da düzünü alırdım beyaz olarak

Onun harici herkesin dediği gibi aynı paralara daha üst donanımlar alınabilir, fiyat performanstan uzak ama kişinin zevkine hitap eden bir sistem, parçaları fiyata bakmadan performans olarak değerlendirince güzel.

PSU da alternatif olarak asus tuf gold da alınabilir beyaz PSU istendiği için.

Bütçen çıkarsa:

Bu markaları ilk defa görüyorum. Araştıracağım hocam. Teşekkür ederim.

Hocam kasanın tek kötü tarafının fiyatı olduğunu söylediler. Yani 21 bin TL kasa için harcayacağına 5070Ti - 5080 yap daha iyi deniliyor.

Dragos kasalarını da inceledim. İyi iş çıkartmışlar fakat 4K'lık bir ekran söz konusu zaten fiyatının yarısı ekran. Ekransızlar 10 bin TL.
Fiyatına değmeyecek bir kasa olsa evet ama bu kasanın ederi de bu seviye maalesef.
Performans istiyorsanız 5080 tabi ki.
Görsellik istiyorsanız bu kasa hocam.
Görsellik + performans ise o zaman; Dragos North Evo Vision Plus LCD
Ama tabi ekran kalitesinin yanında diğer baz eksilerde var elbet sadece ekran kalitesi düşmüyor.
Ama F/P gayet iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

38mm arctic liquid freezer ii 360
Evet sığmaz hocam. 1cm fazlası var. Ona dikkat edilmeli almadan önce.

58k bine beyaz 5080'ler var gamerock 59.750tl.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri